×
Menü

Team T2 Gyerek Sícipő

1 pár
Mennyiség
1 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Vedd meg csomagban

Kapcsolódó termékek:

Vedd meg csomagban

Termékleírás

A Salomon Team T2 sícipőt kifejezetten fiatal síelők számára tervezték, kényelmes és támogató illeszkedést kínál az egész napos síeléshez. Lágy flexszel és junior-specifikus léccel ezek a bakancsok a teljesítmény és a kényelem tökéletes egyensúlyát nyújtják a sípályákon most kezdő gyerekek számára.

A bakancsok tartós konstrukcióval rendelkeznek, megerősített sarok- és lábujjrészekkel, amelyek kiváló védelmet és támogatást nyújtanak. A 3D Silver bélés kényelmes és biztonságos illeszkedést biztosít, míg az állítható csatok és a powerstrap személyre szabott illeszkedést biztosít minden lábformához. A bakancs kompatibilis az összes junior alpesi kötéssel, így sokoldalú választás a fiatal síelők számára.

A Salomon Team T2 sícipő szórakoztató és stílusos kialakításával a fiatal síelők biztosan izgatottan várják a lejtőket. Akár a gyermeked most kezd, akár már tapasztalt profi, ezek a bakancsok biztosítják a teljesítményt és a kényelmet, amire szükségük van ahhoz, hogy egy nagyszerű napot töltsenek a hegyen.

Specifikációk

Legjobb felhasználás:
All Mountain, Pálya
Flex:
Puha
Bakancs Típusa:
Alpine Junior Boots (ISO 5355)
Kötés Kompatibilitás:
Alpine Junior Binding
Nem:
Gyerek, Junior
Bakancs mérete:
19 - 22

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro