×
Menü

Wakeboard Package

Termékleírás

Szerezze meg a végső wakeboard élményt átfogó wakeboard csomagunkkal. Akár a kábelparkot kedveli, akár a csónakkal vontatottat, ez a csomag mindent tartalmaz, amire szüksége van ahhoz, hogy magabiztosan vágjon neki a víznek.

A Wakeboard csomagunk a következőket tartalmazza:

  • Wakeboard: Válasszon a csúcsminőségű wakeboardok közül, amelyeket mind a kábelparkokhoz, mind a csónakkal vontatáshoz terveztek, így biztosítva a sima és szórakoztató utazást.
  • Wakeboard kötések: Tapasztalja meg a páratlan irányítást és kényelmet a wakeboard kötések választékával. Összeválogatott választékunk garantálja a biztonságos és személyre szabott illeszkedést minden rider számára.
  • Sisak a vízi sportokhoz (opcionális): Helyezze előtérbe a biztonságát opcionális vízi sportokra alkalmas sisakunkkal. Úgy terveztük, hogy ütésvédelmet nyújtson, miközben lehetővé teszi a légáteresztést, így biztosítva a gondtalan wakeboardozást.
  • Ütésálló mellény wakeboardozáshoz (opcionális): Fokozza biztonsági felszerelését a kifejezetten wakeboardozáshoz tervezett ütésálló mellénnyel. Élvezze a vizet, és élvezze az esések elleni fokozott védelem nyújtotta nyugalmat.

Ha a Wakeboard csomagunkat választja, nem csak pénzt takarít meg az egyes elemek külön-külön történő megvásárlásához képest, hanem élvezheti a kényelmet is, hogy a legjobb márkák összes alapvető felszerelését egy kényelmes csomagban kapja meg. Ne hagyja, hogy a hiányos felszerelés visszatartsa. Rendelje meg Wakeboard csomagját még ma, és szabadítsa fel a wakeboardos kalandok teljes potenciálját!

Összes megjelenítése

vélemény   (1)

Questo set ne vale la pena per il prezzo e la buona marca
Adriano Caimi (Capolago)
2022.09.17
Értékelés: 5 az 5-ből!
SkatePro