A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü
Db

Douchebags The Hugger 30L LTDlack Camo Backpack

(6)
Elfogyott. Nem szállítható.
Mutass hasonló termékeket

Népszerű termékek

Termékleírás

A nagysikerű és nagyon limitált Jon Olsson White camo Douchebags sorozat folytatásaként jön a Black Camo változat. Ugyanaz a grafikai minta, de csak fekete és sötétszürke színekkel. Gyönyörű és finom megjelenés, amely csak rendkívül korlátozott mennyiségben kapható. Szerezd meg a tiédet a szomszédod előtt.

A Hugger egy modern hátizsák és egy hagyományos düftin táska kombinációja, így egy multifunkcionális egység, amely éppúgy alkalmas a városi élethez, mint a kalandokat kereső világjáráshoz.

  • Laptophüvely: Védőhüvellyel ellátva, amelyet úgy terveztek, hogy akár 17'' méretű laptopok is elférjenek benne. A laptopot EVA-hab és polietilén lemez rögzíti a maximális védelem érdekében.
  • Vállrendszer: Két vállpánttal a The Hugger hátizsákként funkcionál, amikor csak szükséges.
  • Bordaketrec: 8 különálló ABS borda és egy polietilén hát- és alsó védőlemez biztosítja a nagyszerű felszerelésvédelmet.
  • Hook up rendszer: A Hookup rendszer teljesen integrálja a The Hugger-t a The Douchebag-gel, így a két termék egyetlen egységgé válik.
  • Könnyűsúlyú kialakítás: Csak 1,2 kg
  • IATA által kézipoggyászként jóváhagyott.

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

vélemény   (6)

Paired with board bag, makes a fab combo. Easy to use space, big enough for all my clothing, small enough to carry on, hooks on to the bag work well.
Nigel Snow (Twickenham)
2018.02.01
Értékelés: 5 az 5-ből!
Great product, maybe expensive but good all round quality from Douchebags.
Rob S. (Raynes Park)
2018.01.05
Értékelés: 5 az 5-ből!
Mind a 6 vélemény megjelenítése
SkatePro