A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü
CCM

Jetspeed FT360 Junior Jégkorong Korcsolya

(1)
Elfogyott. Nem szállítható.
Mutass hasonló termékeket

Népszerű termékek

Termékleírás

A CCM Jetspeed sorozatából érkezik az FT360, amely a kínálat csúcsán van. A legtöbb olyan dologgal rendelkezik, amit a profi szintű hokisok egy korcsolyában elvárhatnak. Minden technikai lehetőség a helyén van, hogy segítsen optimalizálni az energiaátvitelt minden egyes lépésnél, valamint, hogy a vezetési élmény a lehető legkényelmesebb és legtámogatóbb legyen.

Az FT360 cserélhető tartóval és futóval rendelkezik. A Speedblade 4.0 tartó optimalizálja a lépéseket és a kezelhetőséget, miközben kiváló tartósságot biztosít.

Figyelem! A CCM-mel szerzett tapasztalataink alapján úgy döntöttünk, hogy a korcsolyákat a valódi cipőméretekhez igazított méretekkel listázzuk. Tehát, amikor új korcsolyát választasz magadnak, egyszerűen illeszd a jelenlegi cipőméretedhez.

A CCM saját átváltási táblázatot használ, és a termékdobozokat a saját "EU-méreteivel" címkézte fel. Ez azt jelenti, hogy a doboz nagy valószínűséggel nem fog megfelelni az Ön által kiválasztott méretnek, ezért kérjük, hogy próbálja fel a korcsolyát, mielőtt visszaküldi.

Specifikációk

Bélés tulajdonságai:
Filc nyelv
Cserélhető él:
Nem
Cipő anyaga:
Composite
Bélés anyaga:
Mikroszálas
Cipő/Héj:
Kemény
Záródás:
Fűző
Quarter pack:
Tech mesh
Szár:
V-Cut, Mid-cut
Külső talp:
Injected
Él anyaga:
Rozsdamentes acél
Korcsolya élezés:
Gyárilag élezett
Fogak:
Nem

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

vélemény   (1)

Nincsenek magyar nyelvű termékértékelések. Olvass véleményeket más nyelveken. (1 vélemény)

SkatePro