×
Menü

Rossignol Skate Cross Country Package

Termékleírás

Ez a mi exkluzív Rossignol Skate sífutó csomagunk. Ez a személyre szabható csomagajánlat biztosítja Önnek a szabadságot, hogy az Ön preferenciáihoz és tudásszintjéhez igazítva összeállítsa tökéletes sífutó együttesét.

Válasszon a csúcsminőségű Rossignol sífutó sílécek és kötések közül, amelyek kivételes teljesítményükről és elegáns kialakításukról híresek. Emelje tovább a síelés élményét egy pár kényelmes sífutócipővel, amely egész nap melegen tartja és támogatja a lábát.

Fokozza az irányítást és az egyensúlyt a gondosan megmunkált sífutó botjainkkal, amelyek különböző hosszúságban kaphatók, hogy megfeleljenek az Ön magasságának és síelési stílusának. Tartsa kezeit otthonosan és védve az időjárás viszontagságaitól stílusos és funkcionális síkesztyűinkkel vagy kesztyűinkkel.

Biztosítsa értékes holmijának biztonságos szállítását és tárolását tartós és tágas sífutó táskánkkal, amelyet úgy terveztünk, hogy elférjenek benne a sílécek, a síbotok és egyéb felszerelések. Téli öltözékét egészítse ki ultra-puha és szigetelő nyakmelegítőnkkel, amely még a leghidegebb körülmények között is kényelmesen tartja Önt.

Miért elégedne meg az egyes darabokkal, amikor élvezheti a Rossignol Skate Cross Country csomag előnyeit? Nemcsak pénzt takaríthatsz meg az egyes darabok külön-külön történő megvásárlásához képest, de élvezni fogod a kényelmet is, hogy minden szükséges dolog egyetlen kényelmes csomagban van.

Összes megjelenítése

SkatePro