A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

Rapido Pink/Navy Limited edition Gurulós Cipők

(31)
Videó
Videó
Elfogyott. Nem szállítható.
Mutass hasonló termékeket

Népszerű termékek

Termékleírás

Ezek a lányok Heelys készült tépőzár és rugalmas anyag helyett cipőfűző. Ez a modell limitált kiadású, és csak a SkatePro-nál kapható.

Ez a lányoknak szánt Heelys pár a Rapido nevet viseli, és a friss rózsaszín/tengerészkék színekben kapható. A Rapido Heelys csak egy kerékkel rendelkezik. Ez az egy kerék egy kicsit szélesebb, mint a többi egykerekű Heelys, így jobb irányíthatóságot és tapadást biztosít.

A gyerekeknek nehéz lehet a saját cipőjüket bekötni, különösen, ha nincs a közelben anya vagy apa, aki segítene. A tépőzáras Heelys cipőkkel ez nem probléma, mivel könnyen fel- és levehetőek.

Kompatibilis alkatrészek

A következő termékek kompatibilisek a(z) Heelys Rapido Pink/Navy Limited edition Gurulós Cipők:

Kompatibilis alkatrészek

Specifikációk

Fények:
Nem
Összes megjelenítése

vélemény   (31)

Ich finde es ein wenig ulkig, dass es bei den Heelys keine Größe 37 gibt, so mussten wir jetzt eine Nummer größer bestellen. Unsere Tochter liebt die Heelys aber, sie hat sie Ende Dezember zum Geburtstag bekommen und trägt sie jeden Tag. Es hat recht kurz gedauert, bis sie heraus hatte, wie man damit fahren muss. Bereits auf Ihrem Geburtstag ist sie damit herumgeflitzt. Auf glattem Untergrund ist es natürlich leichter zu fahren, als teilweise draußen auf der Straße. Trotz alllem eine coole Angelegenheit, und sie sehen auch aus, als würden sie etwas aushalten. Auch die Abwicklung der Bestellung hat einwandfrei funktioniert.
Andrea Haverkamp (Ibbenbüren)
2018.01.09
Értékelés: 5 az 5-ből!
Super toller Schuh! Genau wir abgebildet!
Ewa Brock (Schrems)
2017.04.04
Értékelés: 5 az 5-ből!
Top Verkäufer,super Ware,werde bestimmt wieder kaufen.
Reimund Merettig (Dortmund)
2016.09.15
Értékelés: 5 az 5-ből!
Mind a 31 vélemény megjelenítése
SkatePro