A termék elfogyott, de lehetséges, hogy újra lesz raktáron. A szállítási idő ismeretlen. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

X Naruto Kakashi Komplett Gördeszka

Elfogyott. Nem szállítható.
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt

Népszerű termékek

Termékleírás

Engedd szabadjára belső nindzsádat a Hydroponic X Naruto Kakashi Complete gördeszkával!

Ez az epikus együttműködés tökéletes harmóniában hozza össze az anime és a gördeszkázás világát. Lovagolj együtt Kakashi Hatake, a Naruto című imádott sorozat képzett nindzsája mellett. A tartós 7 rétegű Hard Rock Maple fedélzettel és a minőségi epoxi konstrukcióval ez a komplett gördeszka úgy készült, hogy a legintenzívebb gördeszkázásoknak is ellenálljon.

A deszka klasszikus kicktail kialakítással rendelkezik, ami sokoldalú trükköket és sima lovaglást tesz lehetővé. A 95A kerekek ABEC-7 csapágyakkal biztosítják a sima és gyors haladást, míg a közepes konkáv épp megfelelő kontrollt biztosít a tapasztalt gördeszkásoknak és a kezdő gördeszkásoknak egyaránt.

Éld át a gördeszkázás izgalmát, és csatornázd a Sharingan erejét a Hydroponic X Naruto Kakashi Complete gördeszkával. Elegáns kialakításával, kiváló kivitelezésével és az ikonikus Naruto témával ez a gördeszka felkelti a figyelmet, és igazi nindzsa harcosnak érezheted magad a kerekeken. Készülj fel, hogy stílusosan szaggass, és hódítsd meg a gördeszkázást a Kakashi Complete gördeszkával!

Specifikációk

Lap szélessége:
8.125" (20.6cm)
Lap hossza:
32" (81.5cm)
Lap anyaga:
Hard Rock Juhar, 7-réteg
További anyagok:
Epoxy
Lap jellemzői:
Kicktail
Kerék átmérője:
56mm
Kerék keménysége:
95A
Csapágy precízió:
ABEC-7
Konkáv:
Közepes
Függő típusa:
Standard függő

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

SkatePro