Black Friday Hét
Spórolj akár 50%-t  -  Több mint 3.000 leárazott termék  -  Mutasd az akciókat
×
Menü

Egyedi Komplett Freestyle Rollerek

  Szűrő
Teljes magasság
Kompresszió típusa

Jó tudni

Egyedi Rollerek - emelkedj ki a tömegből

Ezen az oldalon egyedi rollerjeink széles választékát találhatod. Az egyedileg összeszerelt freestyle roller tökéletes választás azok számára, akik a lehető legütőképesebb setup-ot szeretnék összehozni. A számos különböző márkákból gondosan összeválogatott alkatrészek a kiváló minőséget és strapabíróságot biztosítják és természetesen emelett passzolnak a személyiséged és stílusodhoz.

Lehetséges, hogy csupán egy egyedi roller adta extra kis magabiztosság hiányzik ahhoz, hogy megpróbáld azt a rettegett, nehéz trükköt. Mivel aligha akad néhánynál több teljesen azonos egyedi roller, egészen biztosan ki fogsz emelkedni a többi rolleres közül a helyi skateparkodban.

Freestyle Rollerek: megfelelő magasság és stílus

Egyedi rollerjeink minden alkatrésze úgy lett gondosan válogatva, hogy a lehető legstrapabíróbb kombinációt adják. Ennélfogva, különféle setup-okat találhatsz, különböző kompressziós rendszerekkel, melyek közül az egyik biztosan a te rollerezési stílusodhoz is illik. Az egyedileg összerakott roller azoknak a magas rollereseknek is jó választás lehet, akiknek nehéz megfelelő méretű és jó minőségű gyári freestyle rollert találni. A mi egyedi rollerjeink általánosságban 79 és 98 cm közötti méretben elérhetőek.

Az itt található összes egyedi roller szakértőink által, saját műhelyünkben előre-összeszerelve és lecsekkolva (dialed-in) érkezik hozzád. Rollerjeink tehát, szállítást követően, a dobozból kivéve azonnal használhatóak.

Tervezd meg a saját egyedi rollered

Ajánljuk figyelmedbe az Egyedi Roller Tervezőnket, ami egy remek eszköz,arra, hogy megtervezd és vizualizáld a te saját építésű, egyedi rollered, különböző márkák és stílusok összeválogatásával. Ez különösen jól jön, ha nem találtál 100%-ig hozzád illő komplett egyedi rollert a kínálatunkban.

Megfizethető komplett rollerek

Cégünk, a SkatePro a változatos setup-ok mellett kínál olyan komplett freestyle rollereket is, melyek alkatrészei egy gyártótól származnak. A komplett rollerek ideálisak mind azok a kezdő rolleresek számára, akik ki akarják próbálni magukat a sportban, mind a haladó rolleresek számára is. Ebből kifolyólag, a komplett roller vásárlás egy általánosan jó döntés, ahhoz hogy a költségvetésen belül maradj, ugyanis minden alkatrész külön-külön való megvásárlása drága lehet. Tekintsd meg a népszerűbb freestyle rollereket itt.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek