×
Menü

X Naruto Kakashi Gördeszka Lap

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Vedd meg csomagban

Kapcsolódó termékek:

Vedd meg csomagban

Termékleírás

A Hydroponic X Naruto Kakashi gördeszka deszkalap kötelező darab a népszerű anime sorozat minden rajongójának. Ez a kiváló minőségű fedélzet 7 rétegű kemény juharból készült, így erős és tartós. Szélessége 20,6 cm (8,125"), hossza 80 cm (31,5"), a tengelytáv pedig 35,6 cm (14"), ami stabil és kényelmes utazást biztosít.

A fedélzet egyedi dizájnja a Narutóból ismert Kakashi Hatake karaktere által ihletett, így bármely gyűjteményben kiemelkedő darab. A feltűnő grafika biztosan felkelti a figyelmet és beszélgetéseket vált ki, bárhová is mész. A deck magas homorúsága jobb irányíthatóságot és jobb reakciókészséget tesz lehetővé, így kezdők és tapasztalt deszkások számára egyaránt alkalmas.

Akár az utcán, akár a rámpán vagy a gördeszkaparkban mész, a Hydroponic X Naruto Kakashi gördeszka fedélzet tökéletes választás minden olyan gördeszkás számára, aki egy nagy teljesítményű fedélzetet keres egy csipetnyi anime stílussal. Ne hagyd ki ezt a kivételes darabot, és egészítsd ki gyűjteményedet még ma!

Specifikációk

Lap szélessége:
8.125" (20.6cm)
Lap hossza:
31.5" (80cm)
Tengelytáv:
14" (35.6cm)
Lap anyaga:
Hard Rock Juhar, 7-réteg
Konkáv:
Magas

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro