×
Menü

Roller Skates

1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

Az Impala görkorcsolya tartós PVC-ből készült, ezek a korcsolyák erős felsőrésszel, sarokkal és talppal büszkélkedhetnek, biztosítva a biztonságos és kényelmes illeszkedést. A fém gyorsasági fűzőszemek kényelmes és személyre szabott illeszkedést biztosítanak, míg az alumíniumötvözetből készült teherautók és az alaplemez páratlan stabilitást és irányíthatóságot biztosítanak.

Gördülj könnyedén a sima és tapadó 58 mm-es, 82A durométeres nylonmagú uretán kerekeken. Tapasztalja meg a kiváló ütéscsillapítást és a sima futást a nagy visszarugózású 82A perselyeknek és a jól reagáló ABEC 7 csapágyaknak köszönhetően.

Az Impala görkorcsolyák megbízható PU fékütközőt tartalmaznak a magabiztos manőverezés és a biztonság érdekében. Fogadja el vegán életmódját anélkül, hogy kompromisszumot kötne a minőségben, mivel ezek a korcsolyák büszkén vegánbarátok.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek a görkorcsolyák kissé kicsik, ezért javasoljuk, hogy a tökéletes illeszkedés érdekében válasszon egy nagyobb méretet.

Specifikációk

Kerék átmérő:
58mm
Cipő típusa:
Közepesen puha
Ügyességi szint:
Középhaladó, Haladó
Állítható méretű cipő:
Nem
Bélés tulajdonságai:
V-Cut
Záródás:
Fűzős, Gyorsfűzős
Csapágy precízió:
ABEC-7
Kerék keménysége:
82A
Kerék anyaga:
Polyurethane, Nylon
Párnázás:
82A
Héj anyaga:
Textil, PVC
Fék:
Előre felszerelt orrfék

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro