A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

Overland Komplett Longboard

Videó
Videó
Elfogyott. Nem szállítható.
Mutass hasonló termékeket

Népszerű termékek

Termékleírás

Az Overland a Loaded Ambassadors-szal folytatott számos beszélgetés eredményeként jött létre. Sokan közülük olyan deszkát kerestek, amely segíthet nekik abban, hogy sokkal jobban keverjék a lovaglási stílusukat, egyetlen longboard használatával.

Olyan fedélzettel érkezik, amely a Loaded két fedélzetének keveréke. A Kanthaka és a Tesseract. Míg a Kanthaka egy technikásabb freeride és street trick deszka, addig a Tesseract sokak számára a downhill fegyvere. De a Loaded és a csapat meg akarta találni a köztes pontot, és az Overland az eredmény.

Az Overland egy igazi svájci bicska a longboardozás és a gördeszkázás kombinációjában. Látni fogod, hogy freeride-ozol és csúszol a kényelmes lábzárral a konkáv alakban, míg a régi iskola irányított medence alakja nagyon élvezetes utazást tesz lehetővé a helyi skateparkban és a tálban.

Ez a longboard függőlegesen laminált bambuszrétegből készült, amely kissé merev flexet biztosít. Ez a réteg két réteg háromtengelyű üvegszálas réteg közé van laminálva, és az alsó oldalon egy réteg termoplasztikus uretánnal van befejezve, amely alacsony súrlódású, így az Overland egy nagyszerű dolog, amellyel a síneken csúszhatsz. Ezenkívül ez az alsó réteg a rezgéseket is csillapítja.

Specifikációk

Lap Szélessége:
9.5" (24.1cm)
Lap Hossza:
37" (94cm)
Tengelytáv:
21.25" (54cm)
Lap anyaga:
Bambusz, 5-réteg
További anyagok:
Epoxy, Üveggyapot, 3-réteg
Lap jellemzői:
Dupla kicktail, Directional, Wheel wells
Griptape:
Előre felragasztott griptape
Kerékátmérő:
69mm
Kerék szélessége:
39mm
Kerék keménysége:
83A
Ügyességi szint:
Kezdő, Középhaladó, Haladó
Stílus:
Freestyle, Freeride, Park és Vert, Cruise, Carving
Súly:
1600g

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

SkatePro