A termék elfogyott, de lehetséges, hogy újra lesz raktáron. A szállítási idő ismeretlen. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

X Naruto Leaf Village Komplett Gördeszka

Elfogyott. Nem szállítható.
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt

Népszerű termékek

Termékleírás

Lépj a Hydroponic X Naruto Leaf Village Complete gördeszkára, és emeld a gördeszkázás és az anime iránti szereteted a következő szintre.

A hivatalosan engedélyezett Naruto Leaf Village dizájn a Hidden Leaf Village ikonikus szimbólumával minden Naruto rajongó el fogja fordítani a fejét, ahogy könnyedén cirkálsz az utcákon.

Ez a gördeszka több, mint egy csinos arc. Kiváló minőségű anyagokból készült, és szenvedélyes gördeszkások építették, így a teljesítményt és a stílust zökkenőmentesen ötvözi. A gördeszka minden szintű rajongója kényelmesen gördülhet rajta, köszönhetően a közepes konkávnak és az ABEC-7 precíziós csapágyaknak, amelyek minden alkalommal sima gördülést biztosítanak.

A tartós epoxi konstrukciónak köszönhetően ez a komplett gördeszka a legintenzívebb shreddeléseket is kibírja. Optimális irányíthatóságot és stabilitást kínál minden tudásszintű rider számára, legyen szó tapasztalt profikról vagy kezdő riderekről.

Emeld meg a gördeszkázás élményét, és éld ki a Naruto iránti szeretetedet a Hydroponic X Naruto Leaf Village Complete gördeszkával.

Specifikációk

Lap szélessége:
7.75" (19.7cm)
Lap hossza:
31" (78.7cm)
Tengelytáv:
14" (35.6cm)
Lap anyaga:
Hard Rock Juhar, 7-réteg
További anyagok:
Epoxy
Lap jellemzői:
Dupla kicktail
Kerék átmérője:
54mm
Kerék keménysége:
100A
Csapágy precízió:
ABEC-7
Konkáv:
Közepes
Függő típusa:
Standard kingpin, Standard függő

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

SkatePro