A termék elfogyott, de lehetséges, hogy újra lesz raktáron. A szállítási idő ismeretlen. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

X Naruto Itachi Komplett Gördeszka

Elfogyott. Nem szállítható.
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt

Népszerű termékek

Termékleírás

Tapasztald meg az utcai stílus és a legendás anime egyesülését a Hydroponic X Naruto Itachi Complete gördeszkával. Ez az együttműködés az ikonikus Itachi Uchiha karaktert kelti életre egy nagy teljesítményű járgányon, amely készen áll az utcák meghódítására.

A kezdőknek és tapasztalt gördeszkásoknak egyaránt készült Hydroponic X Naruto Itachi gördeszka egyesíti a Hydroponic gördeszkák és longboardok szakértelmét Naruto elektromossággal teli esszenciájával. Engedd szabadjára belső nindzsádat, és tépj magabiztosan ezen a 35,6 cm-es (14 hüvelykes) tengelytávú gördeszkán, amelyet tartós kemény szikla juharból készítettek, és a fokozott szilárdság érdekében epoxival erősítettek meg.

A 100A kerekekkel felszerelt deszka sima gördülést és optimális tapadást biztosít, míg az ABEC-7 precíziós csapágyak gyors és könnyed utazást biztosítanak. A Standard Hanger teherautók stabilitást és kontrollt biztosítanak, így precízen hajthatod végre a trükköket. Mindennek tetejébe a 95A perselyek tökéletes egyensúlyt biztosítanak a reakciókészség és a csillapítás között, így ez a deszka tökéletes társad lesz a városi táj meghódításához.

Ez a Hydroponic X Naruto Itachi Complete gördeszka nem csak egy utazást kínál, hanem a stílus és a rajongás kifejezése is. A magával ragadó Itachi ihlette grafikával mindenhol felkapod a fejed, ahol csak gurulsz. Emeld meg a gördeszkás játékodat, és öleld magadhoz az anime erejét ezzel az egyedülálló együttműködéssel. Szerezd meg a Hydroponic X Naruto Itachi Complete gördeszkát, és légy részese a legendás kalandnak!

Specifikációk

Lap szélessége:
8" (20.3cm)
Lap hossza:
32" (81.5cm)
Tengelytáv:
14" (35.6cm)
Lap anyaga:
Hard Rock Juhar
További anyagok:
Epoxy
Lap jellemzői:
Kicktail
Kerék átmérője:
55mm
Kerék keménysége:
100A
Csapágy precízió:
ABEC-7
Függő típusa:
Standard függő
Párnázás:
95A

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

SkatePro