A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

MyFit Dual Fit Crown Liner

(9)
Videó
Videó
Elfogyott. Nem szállítható.
Mutass hasonló termékeket

Népszerű termékek

Termékleírás

A MyFit Dual Fit Crown korcsolyabélés a MyFit eddigi legfejlettebb technológiai bélése. Nemcsak a megoldások önmagukban fejlettek, hanem az anyagok is, amelyekből ezeket a csodákat létrehozták. Például a 3D latex memóriahab visszahívja eredeti helyzetét. Ez azt jelenti, hogy a hab összenyomódik például egy nehéz landolás során - de gyorsan visszanyeri eredeti helyzetét, biztosítva azt a kényelmes és kényelmes illeszkedést, amit egy ilyen béléstől elvárhat.

A Dual Fit-et egy egyedi, elölre szerelt neopréndarab biztosítja. Ez állítható, és szükség esetén kisebbre is méretezhető.

A Crown bélés a legoptimálisabb módja a legkényelmesebb és legtartósabb illeszkedés biztosításának. Az állítható flex & control fűzés lehetővé teszi, hogy a bélést a személyes korcsolyázási stílusodhoz legjobban illeszkedőre optimalizáld.

Mivel a Dual Fit bélés meglehetősen vastag a boka/vádli területén, javasoljuk, hogy csak olyan korcsolyákkal használd, amelyek széles héjjal rendelkeznek, vagy korábban kövér bélést használtál.

A Powerslide a bélést hővel alakíthatóvá tette, hogy minden egyes felhasználó számára biztosítsa a megfelelő illeszkedést. Kattintson ide a bélés formázásának részletes leírásához.

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

vélemény   (9)

Great liner, excellent shipping. I would buy from this company again.
Michael Miller (Cleveland)
2020.08.25
Értékelés: 5 az 5-ből!
Amazing very adjustable from thick firm to nice and loose or in the middle, it has a plastic insert on the tongue that helps make it super firm and tight, without this it's very forgiving. I rate them for comfort and support very nice liners!
billy webb (Warminster)
2019.06.11
Értékelés: 5 az 5-ből!
Mind a 9 vélemény megjelenítése
SkatePro