Boldog Valentin-napot
Termékek megjelenítése  -  Kattints ide
×
Menü

Agresszív Görkorcsolya Alkatrészek

Szerezd be a legjobb agresszív korcsolya alkatrészeket

Egy pár agresszív kori élete nem kifejezetten leányálom. Ugrások, grindok és esések hamar nyomot hagynak az alkatrészeken. Szerencsére pont ezért az agresszív görkorik legtöbb alkatrésze cserélhető, így nem kell teljesen új korit venned minden alkalommal, amikor valami sérül a korcsolyán. Az alkatrészeken felül megtalálod a népszerű antibakteriális spray-t is, ami egyrészt segít megszabadulni a nem kívánt szagoktól, a bélés élettartamát is meghosszabbítja.

Egy rosszabbul sikerült grind ami esésben végződik simán a csat életébe kerülhet. Szerencsére ezek a csatok nem túl drágák, és az oldalunkon találhatsz számos típusú csatot, így biztos megtalálod a koridnak megfelelőt.

Ebben a kategóriában agresszív görkorcsolya alkatrészeket és kiegészítőket találsz, többek közt távtartókat, csatokat, fűzőket, béléseket és csapágyakat is.

A legtöbb alkatrész amit itt találsz univerzális, tehát bármelyik agresszív korihoz illik, viszont ha kétségeid merülnének fel hívj minket bátran, és segítünk megtalálni a számodra tökéletes alkatrészeket.

Agresszív korcsolya kiegészítők - Folyamatosan érkeznek új termékek

Együttműködünk s be-mag.com online görkorcsolya magazinnal, és ennek köszönhetően ebben a kategóriában megtalálhatod a be-mag webáruház különféle termékeinek széles gyűjteményét.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek