×
Menü

Independent Women Series Gustavo Skateboard Deck

Új
1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db
7 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Vedd meg csomagban

Kapcsolódó termékek:

Vedd meg csomagban

Termékleírás

Plan B Független női gördeszka lap

Gondolkodtál már azon, hogyan nézne ki a Plan B csapat, ha nők lennének? A legendás művész, Marc McKee válaszol erre a kérdésre ezekkel a grafikákkal, amelyek Chris Joslin, Felipe Gustavo, Trevor McClung és Tommy Fynn női változatát ábrázolják.

Ezek a kiváló minőségű anyagokból készült deszkák a kezdőknek és a tapasztalt deszkásoknak egyaránt megfelelnek, akik növelni szeretnék a teljesítményüket. A 8 és 8,375 hüvelyk közötti szélességgel és 31,3 és 31,7 hüvelyk közötti hosszúsággal, valamint a 14 és 14,2 hüvelyk közötti tengelytávval ezek a deszkák stabil platformot kínálnak a trükkök könnyed kivitelezéséhez.

A kiváló minőségű juharfából készült Plan B Independent Women gördeszka deszkák biztosítják a tartósságot és az erősséget, míg a közepes homorú forma optimális irányítást és flicket biztosít. A dupla kicktail kialakítással ellátott deszkák tökéletesek a sokoldalú utcai gördeszkázáshoz, technikai trükkökhöz és cirkáláshoz egyaránt. Ráadásul az élénk és egyedi felső furnérszínek garantálják, hogy bárhol is tekerj, kitűnsz majd.

Specifikációk

Lap szélessége:
8" (20.3cm)
Lap hossza:
31.3" (79.5cm)
Tengelytáv:
14" (35.6cm)
Orr hossza:
6.74"
Far hossza:
6.52"
Lap anyaga:
Juharfa
Lap színei:
Különböző színű felső borítólemez
Konkáv:
Közepes
Lap jellemzői:
Dupla kicktail
Griptape:
Nem tartalmazza

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro