Boldog Valentin-napot
Termékek megjelenítése  -  Kattints ide
×
Menü

Longboard & Gördeszka Védőfelszerelés

Szerezzek Védőfelszerelést a Gördeszkázáshoz?

A gördeszkázás vagy longboardozás közben biztonságod megőrzéséhez elengedhetetlen a védőfelszerelés. Nem számít, hogy most kezded vagy tapasztalt gördeszkás vagy, a védők segítenek biztonságosan deszkázni és hagyják, hogy a gördeszkázásra koncentrálj. Az esés a gördeszkázás élményének része, ezért a megfelelő védőfelszereléssel igazán nyugodtan gördeszkázhatsz.

Ráadásul a védelem viselése önbizalmat ad ahhoz, hogy új trükköket próbálj ki, és komolyabb sebességet érj el a deszkádon. Bár láthatsz profikat védelem nélkül, a longboardozás és a gördeszkázás védőfelszerelése minden kezdő számára kulcsfontosságú.

A Gördeszkás Védőfelszerelés Különböző Típusai

A leggyakrabban viselt longboard és gördeszka védőszerkó a sisakot, a térd- és könyökvédőt és az ütésálló nadrágot foglalja magában. A sisakok elengedhetetlenek a fej védelméhez. Fontos, hogy olyan gördeszkás sisakot szerezz be, amely jól illeszkedik a fejedhez.

A védőket a térden, a könyökön és a csuklón lehet viselni, és valószínűleg ezek lesznek azok a gördeszkás védőfelszerelések, amiket a legtöbbet fogsz használni. A longboardozáshoz szokásos egy pár kesztyűt viselni, amely védi a kezeidet, amikor carvingolsz.

Aggódsz, hogy a védőfelszerelés tönkreteszi a deszkás megjelenésedet? Ne aggódj, a modern védőfelszereléseket gyakran stílusos, minimalista dizájnnal fejlesztik ki, ami biztosítja, hogy az emberek jobban figyeljenek a trükkjeidre, mint arra, hogy mit viselsz.

Ha más extrémsportokhoz keresel védőfelszerelést, tekintsd meg BMX Védőfelszerelés és Roller Védőfelszerelés kínálatunkat.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek