×
Menü

Longboard & Gördeszka Védőfelszerelés

A gördeszka védőfelszerelés megvéd a fölösleges sérülésektől

A védőfeszerelés használata nagyon fontos, és ezt te is jól tudod! Mindenféle érv ellenére, mind tudjuk, hogy a térdvédők, könyökvédők, csuklóvédők és a bukósisakok nem véletlenül léteznek. Nagyon fontos szerepet játszanak abban, hogy minél tovább élvezhesd a sportokat sérülésmentesen.

Gördeszka bukósisakok, térd és könyökvédők

Az az egy biztos, hogy sokkal kényelmesebb védőfelszerelést viselni, mint orvoshoz járni, főleg amikor már majdnem sikerült a hosszan gyakorolt trükköt kivitelezni.

Ebben a kategóriában megtalálod az összes védőfelszerelést, amire szükséged lehet. A gördeszka védőfelszereléseink között találsz térd- és könyökvédőket, csuklóvédőket, 3 csomagokat, fenékvédő nadrágokat és bukósisakokat is. És azoknak, akik szeretik a hegyeket és a sebességet, speciális longboard védőfelszereléseink is vannak, például kesztyűk és bukósisakok downhill czúszásokhoz.

A gördeszka és a longboard védőfelszerelések speciális tanúsítvánnyal rendelkeznek, és más tulajdonságokkal bírnak mint például a biciklis bukósisakok. Biztos lehetsz abban, hogy az ebben a kategóriában szereplő minden védőfelszerelés alkalmas mind gördeszkázásra mind longboardozásra.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek