×
Menü

Görkorcsolya Védőfelszerelés

Görkorcsolya védőfelszerelés: Jobb félni mint megijedni

Nincs is annál rosszabb, mint amikor kénytelenek vagyunk a tervezettél rövidebbre zárni a korizást sérülések, ütközések vagy esések miatt. Nem számít, hogy egy tapasztalt versenyző vagy, aki szeret akadályokat megsemmisíteni, vagy csak hobbi szinten korizol, a védőfelszerelés mindig fontos kelléke a korizásnak.

Ebben a kategóriában találsz sisakokat, csukló-, térd-és könyökvédőket, és más védőfelszerelést is. Nem számít milyen stílusban korizol, vagy mennyi idős vagy, itt találsz neked megfelelő felszerelést.

A korcsolyás sérülések 60%-a 15 év alatti gyermekekkel történik. Ezért különösen fontos, hogy a gyerekek viseljenek védőfelszerelést akármelyik korcsolyázó sportot űzik.

Ha a SkatePro-tól vásárolsz védőfelszerelést, biztos lehetsz benne, hogy azok megfelelnek az európai és amerikai biztonsági előírásoknak.

A görkorcsolya védőfelszerelés segít szintet lépni

A védőfelszerelés viselése lehetőséget ad arra, hogy a kipróbálj olyan dolgokat amiket edidg nem mertél, mert féltél a sérülésektől. Ez azt jelenti, hogy akár új trükköket próbálnál, vagy csak gyorsabban, magabiztosabban szeretnél haladni, a védőfelszerelés minidig segít tovább növelni a sikerélményeket.

A görkorcsolya védőfelszerelés viselése mellett először mindig fontos felmérni a kockázati tényezőket, és mindig jó ötlet bemelegíteni.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek