×
Menü

X Naruto Orochimaru Gördeszka Lap

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Vedd meg csomagban

Kapcsolódó termékek:

Vedd meg csomagban

Termékleírás

A Hydroponic X Naruto Orochimaru gördeszka deszkalap egyesíti a kiváló minőségű kézműves munkát és az ikonikus anime stílust.

A 31,5 hüvelykes (80 cm) hosszúsággal és 14 hüvelykes (35,6 cm) tengelytávval ez a deszkafedélzet a stabilitást és a mozgékonyságot egyaránt szolgálja, és a gördeszkázási stílusok széles skáláját szolgálja ki.

A prémium minőségű Hard Rock Maple-ból készült 7 rétegű szerkezet kiváló szilárdságot és tartósságot biztosít, készen arra, hogy ellenálljon a legkeményebb trükköknek és landolásoknak is. A magas homorú profil fokozza az irányíthatóságot, kényelmes és érzékeny utazást biztosítva.

A grafikán a népszerű Naruto anime sorozatból ismert Orochimaru ikonikus alakja látható. Az élénk dizájn megragadja a karakter lényegét, egyedi és figyelemfelkeltő elemet adva a gördeszkád beállításához.

Akár Naruto rajongó vagy, akár egyszerűen csak értékeled a kivételes kézműves munkát, a Hydroponic X Naruto Orochimaru gördeszka deszka fedélzet a gyűjteményed elengedhetetlen kiegészítője. Tapasztald meg a prémium minőség és a kiemelkedő stílus kombinációját ezzel a figyelemre méltó gördeszka fedélzettel.

Specifikációk

Lap szélessége:
8" (20.3cm)
Lap hossza:
31.5" (80cm)
Tengelytáv:
14" (35.6cm)
Lap anyaga:
Hard Rock Juhar, 7-réteg
Konkáv:
Magas

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro