A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

Space 2 Freestyle Roller Lap

Videó
Videó
Elfogyott. Nem szállítható.
Mutass hasonló termékeket

Népszerű termékek

Termékleírás

Száguldj a mezőny elé ezzel a szuper technikai pro robogó fedélzeti beállítással a Protótól.

A Proto TDI (Tunglok Deck Integration) deck sorozatának részeként érkezik a Space 2 deck, amely valójában csak egy üres deck, nyak, fék vagy bármi nélkül. Az ötlet lényege, hogy az egyéni vezetési stílusodnak megfelelően tudod váltogatni azokat az alkatrészeket, amelyek a leggyorsabban elhasználódnak.

Pozitívan tele van gyilkos technológiával, hogy mindig a csúcson maradj.

Három technika miatt úgy csorog majd a nyálad, mint kisgyereknek a cukorka után. Kombináld ezt a frissített, továbbfejlesztett és rendkívül grindolható Space 2 geometriával, és egy egyértelmű győztes megoldást kapsz.

  • TDI
    A Tunglok Deck Integration rendszert különálló fedélzettel és nyakkal tervezték, amelyek egy nyelv és horony rendszerrel csavarozhatók össze, amely mindent a helyén tart.
  • UBS
    Az univerzális fékrendszer bevezetése lehetővé teszi, hogy pontosan meghatározd, hol legyen a féked a preferenciáidnak, a vezetési stílusodnak és a kerékméretednek megfelelően.
  • FM Tech
    A Flush Mount technológiát azért alkalmazzák, hogy egyszer és mindenkorra megszabaduljunk a kiöntött kúp alakú csapoktól, amelyek hajlamosak a tengelyek elpattintására. A deck betétek hengeres formája teljes szélességű alátámasztást biztosít a deck hátsó részének, ami lehetővé teszi, hogy pontosabb legyen a darálásban.

A Space 2 a sebességre és a trükkök legyőzésére épül

  • Élvezze ezt a frissített geometriát, amely sokkal simább orr tompításokat eredményez
  • A Space 2 pro robogó deck teljesen lapos oldalakkal készült

Figyelem!

  • Mivel ez a pro scooter deck nagy igénybevételt jelentő trükkös motorozásra készült, nem ajánljuk kezdő motorosoknak vagy abszolút újoncoknak.
  • Abból kiindulva, hogy a fedélzetszerkezet fő elemei szétszedhetők, csak azoknak ajánljuk, akik értenek a szerszámosláda használatához

Specifikációk

Lapszélesség:
12.7cm (5")
Lap hossza:
55.9cm (22")
Kerékátmérő:
100mm, 105mm, 110mm, 115mm, 120mm, 125mm
Súly:
1180g
Anyag:
Alumínium 6000 Series
Villasaru alakja:
Box-cut
Homorúság:
Igen
Grind plate:
Igen

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

SkatePro