A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

Enduro UD Carbon 2-Piece Adjustable SUP Paddle

Videó
Videó
Elfogyott. Nem szállítható.
Mutass hasonló termékeket

Népszerű termékek

Termékleírás

Szörfözéshez és síkvízi SUP deszkázáshoz válasszon egy nagyszerű, mindenre alkalmas lapátot - az Enduro UD Carbon-t.

A kezdőtől a szakértőig, a Starboard Enduro UD Carbon 2-Piece Adjustable SUP Paddle úgy készült, hogy minden szintet lefedjen. Közvetlen, erőteljes és szuper precíz evezőformával rendelkezik, mélyen homorú oldallal a nagy sebesség érdekében. Az alsó rész a maximális hatékonyság érdekében van kialakítva, még azok számára is, akiknek sekély a löketük, miközben nagyszerű stabilitási alapként is funkcionál, amikor a hullámokba hajolsz.

Tulajdonságok:

  • Az Enduro SUP lapát UD kiadása egyirányú karbonból készült lapátot tartalmaz, amely a legjobbat nyújtja az alacsony súly, a maximális szilárdság és a magas reflex tulajdonságok terén.
  • A lapát formája 4 hangsúlyos konkávozással rendelkezik, amely teljesen új mércét állít fel a lapátoktól elvárható mértékkel szemben.
  • A 12°-os szögnek köszönhetően a hullámokban is lendületet kaphatsz, a tavakon pedig kényelmes utazósebességre tehetsz szert.
  • A könnycsepp alak nagyszerű a power evezősöknek és azoknak, akiknek az első csapástól kezdve maximális erővel kell beindítaniuk a dolgokat
  • A tengely egy Filament Winding Carbon tengely, ahol minden fonal feszültség alatt van a merevség, a konzisztencia és a flex nagyszerű keveréke érdekében.
  • Ez a változat 2 darabból álló, állítható tengellyel rendelkezik, amely nagyszerű a több családtaggal és baráttal való használathoz

Specifikációk

Hossz:
Állítható

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

SkatePro