×
Menü
YOW

Mundaka Grom Series Surfskate

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db
7 db
8 db
9 db
10+
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

Fedezd fel a YOW Mundaka Grom Series Surfskate-et, a jegyed a páratlan szörfös élményhez a szárazföldön!

Ez a prémium juharból készült szörfkorcsolya kivételes tartóssággal és rugalmassággal büszkélkedhet, készen áll arra, hogy ellenálljon a legintenzívebb túrák megpróbáltatásainak is. Kompakt méretének köszönhetően, amely egy 32 hüvelykes (81,3 cm) fedélzethosszal rendelkezik, rendkívül manőverezhetővé teszi, lehetővé téve, hogy szűk helyeken is könnyedén átférj és éles kanyarokat hajts végre.

A 9,5 hüvelykes (24,1 cm) fedélzetszélesség stabil és kényelmes platformot biztosít a lábad számára, optimális irányítást és egyensúlyt biztosítva. A kicktail hozzáadása tovább fokozza a vezetési élményt, lehetővé téve, hogy stílusos trükköket hajts végre, és a szörfözés új dimenzióit fedezd fel.

A kiváló minőségű 66 mm-es kerekekkel felszerelt YOW Mundaka Grom Series Surfskate sima és könnyed utazást biztosít, utánozva a hullámokon való siklás érzését. A fordított kingpin teherautók, párosítva a szabványos fogas és carving kialakítással, páratlan érzékenységet és stabilitást biztosítanak, lehetővé téve, hogy mélyen faragj és szabadon áramolj, akárcsak egy szörfdeszkán.

A végső carving élményt keresők számára tervezték, ez a surfskate tökéletes mind a tapasztalt riderek, mind az újoncok számára, akik fejleszteni szeretnék képességeiket és a következő szintre emelni a szörfözést. Élvezd a hullámok izgalmát, még akkor is, ha mérföldekre vagy az óceántól, a YOW Mundaka Grom Series Surfskate-tel.

Specifikációk

Lap anyaga:
Juharfa
Tengelytáv:
16.5" (41.9cm)
Orr hossza:
5.52"
Far hossza:
5.92"
Lap Hossza:
32" (81.3cm)
Lap Szélessége:
9.5" (24.1cm)
Lap jellemzői:
Kicktail
Kerék átmérője:
66mm
Függő típusa:
Inverted kingpin, Standard függő, Carving
Stílus:
Carving

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro