×
Menü

Wata Surfskate

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

Bemutatjuk a Long Island Wata Surfskate-et, a carving rajongók számára a tökéletes járgányt.

Tapasztald meg a szörfözés izgalmát a szárazföldön a Long Island Longboards eme csúcsminőségű surfskate-jével. A szenvedéllyel és precizitással készített Wata Surfskate a kiváló minőségű anyagokat és az innovatív designt ötvözi, hogy páratlan vezetési élményt nyújtson.

Ennek a surfskate-nek a középpontjában egy erős és rugalmas juharfából készült fedélzet áll, amely tökéletes egyensúlyt biztosít a carvinghoz és a cirkáláshoz. A 31 hüvelyk hosszú és 9,5 hüvelyk széles fedélzet bőséges helyet kínál a lábadnak, miközben kompakt és manőverezhető profilja megmarad.

A Wata Surfskate 19 hüvelykes tengelytávval büszkélkedhet, ami sima és stabil utazást biztosít. Ez, a 66 mm-es kerekekkel és az érzékeny inverted kingpin teherautókkal kombinálva, lehetővé teszi, hogy könnyedén faragj és éles kanyarokat vegyél.

A kicktail-lel felszerelt surfskate egy extra dimenziót ad a gördeszkázás élményéhez. Pop ollies, végezz kézikönyveket, és fedezz fel új trükköket ezzel a sokoldalú deszkával.

A minden tudásszintű carvingrajongóknak tervezett Long Island Wata Surfskate tökéletes társ a gördeszkás kalandjaidhoz. Akár tapasztalt profi vagy, akár csak most kezded, ez a surfskate új magasságokba emeli a motorozásodat.

Specifikációk

Lap anyaga:
Juharfa
Tengelytáv:
19" (48.3cm)
Orr hossza:
2.20"
Far hossza:
5.43"
Lap Hossza:
31" (79cm)
Lap Szélessége:
9.5" (24.1cm)
Lap jellemzői:
Kicktail
Kerék átmérője:
66mm
Függő típusa:
Inverted kingpin, Megfordítható függő, Carving
Stílus:
Carving

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro