×
Menü

Licks Ski Socks

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db
7 db
8 db
9 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

Bemutatjuk a Stance Riffs in Snow zoknit, egy prémium minőségű, vádli hosszúságú zokni kollekciót, amely a Rolling Stones ikonikus képeit tartalmazza. Ezek a zoknik klasszikus fehér dizájnnal büszkélkedhetnek, feltűnő piros és fekete részletekkel, időtlen esztétikát teremtve. A közepes vastagságú zokni a kényelem és a tartósság tökéletes egyensúlyát biztosítja.

A Stance márkájú, hímzett logóval díszített zokni a nyak alsó részén nem csak divat, hanem a minőség jele is. A 66% poliészter, 9% újrahasznosított fonott poliészter, 21% nejlon, 2% elasztán és 2% újrahasznosított pamut keverékéből készült zoknik a fenntarthatóságot helyezik előtérbe, anélkül, hogy a teljesítményt veszélyeztetnék.

A tökéletes kényelem érdekében tervezett zoknik varrásmentes záródással, valamint megerősített sarok-, lábujj- és boltozattartással rendelkeznek. Az INFIKNIT konstrukció páratlan tartósságot biztosít, míg az elülső lábfejben, a saroknál és a lábujjaknál található frottír hurkok párnázást és boltozat alátámasztást biztosítanak. Emelje a zokni játékát a Stance Riffs in Snow-val - ahol a stílus találkozik a tartalommal minden havas kalandban.

Specifikációk

Nem:
Férfi, Női, Unisex

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro