×
Menü

Route 2 Ski Socks

Siess! Csak 2 darab van raktáron
1 db
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

Forradalmasítsa a zokniélményt ezekkel az élvonalbeli funkciókkal:

AirflowMax™ technológia - Merüljön el lábai a fokozott légáteresztő képesség világában a Stance fejlett AirflowMax™ technológiájának köszönhetően. Engedje szabadjára a csatornázott légpárnázás erejét a páratlan könnyedség és frissesség érzéséért.

ThermoSense™ Comfort Performance - Emelje meg a kényelmi játékát a Stance szabadalmaztatott ThermoSense™ technológiájával. Ez az exkluzív szálas innováció reagál a testhőmérsékletedre, így nyújtva nagy teljesítményű kényelmi élményt. A prémium minőségű sodrott fonalak speciális kezeléssel történő integrálásával a ThermoSense™ nem csak a nedvességet vezeti el, hanem a szagokat okozó baktériumokat is megszünteti, biztosítva, hogy a lábad hűvös, száraz és szagmentes maradjon a célvonalon túl is.

InvincibleKnit™ Szívósság - Lépj a tartósság új korszakába az InvincibleKnit™ segítségével, a Stance úttörő technológiájával, amelyet a nagy súrlódású területek kezelésére terveztek. A saroknál és a lábujjaknál megerősített InvincibleKnit™ páratlan mércét állít fel a strapabíróság terén, hosszabb és erősebb élettartamot ígérve a hagyományos zokni-konstrukciókhoz képest.

DynamicArch™ Support - Győzd le a megerőltetést és a fáradtságot a DynamicArch™ Support funkcióval, amelyet úgy terveztek, hogy könnyedén mozogj. Tapasztald meg a célzott támogatást, amely alkalmazkodik a lábad természetes kontúrjához, optimális teljesítményt és kényelmet biztosítva.

VentFlow™ Mesh - Maradjon hűvös a nyomás alatt a VentFlow™ Mesh segítségével, amely egy olyan teljesítmény-innováció, amely maximalizálja a légáramlást és a légáteresztő képességet. Élvezze a fokozott szellőzést, hogy lábai frissnek és kényelmesnek érezzék magukat a legigényesebb tevékenységek során is.

SmoothGlide™ Toe Finish - Kényeztesse lábát a SmoothGlide™ Toe Finish luxusérzetével. Búcsúzzon el a súrlódástól a varrásmentes lábujjzárással, amely súrlódásmentes érintéssel kényezteti lábát, amit imádni fog.

Specifikációk

Anyag:
Merino Wool
Nem:
Férfi, Női, Unisex

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro