×
Menü

Mummy T Ski Socks

Siess! Csak 3 darab van raktáron
1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

Indulj el egy globális stílusutazásra Blue the Great művésznővel, egészen Los Angeles szívétől a ruhatáradig. Bemutatjuk OTC zokninkat, amelyet Blue the Great ikonikus Mummy dizájnja díszít, bemutatva transzcendens hatását. Ezek a zoknik nem csak a művészet vásznai; a stílus és az innováció fúziója, a legmodernebb anyagainkból készültek, amelyek újradefiniálják a kényelmet és a tartósságot.

Zoknijaink Infiknit™ technológiával vannak ellátva, amely új mércét állít fel a tartósság terén. Soha nem szakadnak, soha nem szakadnak - hosszú futásra készültek. És ha történetesen turbógnáré vagy, és sikerül próbára tenned őket, ne félj, mi gondoskodunk rólad.

FELÜL A VÉGEN: A térd alatt érő szabásvonalnak köszönhetően ezek a zoknik teljes alsó lábszárfedést biztosítanak.

Mérsékelt párnázás: Biztosítja a kényelmes illeszkedést fokozott ütésvédelemmel.

POLY BLEND: 95% poliészter, 3% elasztán és 2% nejlon keveréke a kényelem és rugalmasság tökéletes keveréke.

PERFORMANCE MESH: A Performance Mesh technológiának köszönhetően a maximális légáramlás és légáteresztő képesség révén hűvös marad.

ENGINEERED ANKLE PROTECTION: Búcsúzzon el a bosszantó cipő dörzsölődéstől, mivel Engineered Ankle Protection technológiánk hólyagmentesen tartja a lábát.

CHANNELED AIR CUSHIONING: Élvezze a fokozott légáramlást a Channeled Air Cushioning légpárnánkkal, amely biztosítja, hogy a lába könnyedén lélegezzen.

CIPŐVÉDELEM: Egészítse ki a mászást a stratégiailag elhelyezett párnázással, a Boot Protection funkció jóvoltából. Emelje a zokni játékát a művészet, a technológia és a kényelem tökéletes keverékével.

Specifikációk

Nem:
Férfi, Női, Unisex

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro