×
Menü

Flower Frost Ski Socks

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

Emelje téli kalandjai színvonalát a Performance Snow Socks zoknikkal - a tüzesség és a melegség megtestesítője. Ez a dinamikus Over-the-Calf (OTC) duó sodrott szintetikus fonalakkal szőtt, nem csak hihetetlen meleget, hanem egész napos kényelmet is biztosít, zökkenőmentesen elkísérve Önt a felvonók fergeteges utazásaitól a hangulatos hüttékig. Tekintse ezt a tökéletes havas élményhez szükséges választásnak - erősen ajánlott.

Infiknit™ élethosszig tartó garancia: Pihenjen nyugodtan az Infiknit™ technológiánkkal. Ezek a zoknik tartósan készültek, soha nem szakadnak vagy szakadnak el. A jó időre terveztük, és ha véletlenül turbógnáré leszel, és kiteszed őket a gyűrődésnek, mi fedezünk téged.

A vádli felett: Ezek a zoknik közvetlenül a térd alatt érnek le, így átfogó védelmet nyújtanak a teljes alsó lábszárnak.

Közepes párnázás: Tapasztalja meg a biztonságos illeszkedést, fokozott ütésvédelemmel, a zokni teljes hosszában mérsékelt párnázottságnak köszönhetően.

Teljesítményes párnázás: A Performance Cushioning nem csak az ütések ellen nyújt védelmet, hanem páratlan kényelmet is biztosít, hogy Ön még többet tudjon nyújtani.

Channeled Air Cushioning: Lélegezzen könnyedén, miközben a lejtőkön navigál a Channeled Air Cushioning által biztosított fokozott légáramlással.

Performance Arch Support: Küzdjön a megerőltetés és a fáradtság ellen a Performance Arch Supportnak köszönhetően, így könnyedén haladhat.

Varrás nélküli orr-rész lezárás: Élvezze a súrlódásmentes kivitelezést, amelyet a lábai imádni fognak a varrás nélküli orr-rész lezárásnak köszönhetően.

Performance Mesh: A maximális légáramlás és a légáteresztő képesség a Performance Mesh alapfelszereltség része, így még intenzív havas ülés közben is hűvös maradsz.

Merinó gyapjú keverék: 43% nejlon, 37% poliészter, 17% merinógyapjú és 3% elasztán harmonikus keveréke, amely biztosítja a tartósság, a kényelem és a teljesítmény tökéletes egyensúlyát. Hódítsd meg a telet stílusosan és kényelmesen a Performance hó zokninkkal - megbízható partnered minden havas tevékenységhez.

Specifikációk

Anyag:
Polyester, Merino Wool Blend
Nem:
Férfi, Női, Unisex

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro