×
Menü

Diatonic Ski Socks

(1)
1 db
Mennyiség
1 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

Tapasztalja meg a tartósság és a kényelem megtestesítőjét az Infiknit™ élethosszig tartó garanciával - ez az ígéret kiállja az idő próbáját. Az Infiknit™ technológiánk az Ön igényei szerint készült, és biztosítja, hogy ezek a zoknik soha nem szakadnak vagy szakadnak el. Kiválóságra tervezték, de ha mégis turbógnáristának találod magad, és sikerül elszakítanod egyet, nyugodt lehetsz, mi gondoskodunk rólad.

FELÜL A VADON: Ezek a zoknik közvetlenül a térd alá érve átfogó védelmet nyújtanak az egész alsó lábszárnak.

Mérsékelt párnázás: Élvezze a biztonságos illeszkedést fokozott ütésvédelemmel, köszönhetően a mérsékelt párnázottságnak a zokni egészén.

POLY BLEND: 36% nejlon, 33% poliészter, 29% merinógyapjú és 2% elasztán kifinomult keveréke a tartósság, rugalmasság és kényelem tökéletes egyensúlyát biztosítja.

TELJESÍTMÉNY HÁLÓ: A maximalizált légáramlás és légáteresztő képesség a Performance Mesh alapfelszereltség része, így hűvös és kényelmes marad.

ENGINEERED ANKLE PROTECTION: Búcsúzzon el a bosszantó cipő dörzsöléstől, mivel a Engineered Ankle Protection megóvja a lábát a kellemetlenségektől.

CHANNELED AIR CUSHIONING: Lélegezzen könnyedén, miközben a Channeled Air Cushioning által biztosított fokozott légáramlással teszi lehetővé a mindennapjait.

BOOT PROTECTION: A stratégiailag elhelyezett párnázottság a Boot Protection-rel biztosítja a kényelmes mászást, kiegészítve minden mozdulatodat.

Emelje a zokni játékát a csúcstechnológia, a minőségi anyagok és az átgondolt tervezés keverékével - így biztosítva, hogy a kényelem és a teljesítmény minden lépésnél a csúcson legyen.

Specifikációk

Anyag:
Polyester, Merino Wool Blend
Nem:
Férfi, Női, Unisex

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

vélemény   (1)

Nincsenek magyar nyelvű termékértékelések. Olvass véleményeket más nyelveken. (1 vélemény)

SkatePro