A termék elfogyott, de lehetséges, hogy újra lesz raktáron. A szállítási idő ismeretlen. Mutass hasonló termékeket
×
Menü
CCM

Jetspeed 465 Junior Hockey Stick

Elfogyott. Nem szállítható.
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt

Népszerű termékek

Termékleírás

A CCM JetSpeed 465 hokiütő továbbfejlesztett konstrukcióval és szártechnológiával rendelkezik, ami megbízhatóbb hokiütőt eredményez, amely segíthet a játékod javításában.

Jellemzők

  • Hibrid rúgópont, amelyet szándékosan úgy alakítottak ki, hogy lágyítsa a szakadékot a villámgyors lövéskioldás és a nagy erő között. Ezt egy rendkívül merev flexzóna éri el, amely két lágyabb flexzóna közé van beékelve. Ez lehetővé teszi, hogy szűk helyeken gyors lövéseket adj le, valamint nehéz rövideket engedj repülni a kék vonalról.
  • Megerősített penge ennél a belépőmodellnél. Ez a merev penge nagyfokú tartósságot biztosít, amely minden játéktípusú helyzetben képes egy kicsit jobban helytállni.
  • Az R-Geometria forma lekerekített éleket és homorú oldalakat hoz létre, ami egy ultrakényelmes, nagy teljesítményű botot eredményez, amelyet a profik kedvelnek.

Ha olyan kezdő játékos vagy, aki egy erős, gyors ütőt keres, amelyet a mai játék sebességét szem előtt tartva építettek, akkor ne keress tovább, a CCM Jetspeed 465 hokiütő tökéletes választás számodra!

Specifikációk

Teljes magasság:
145cm
Toll anyaga:
Üveggyapot, Traditional Foam
Flex:
40
Síbot anyaga:
Kompozit Üvegszál és Szén
Penge görbülete:
P29

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

SkatePro