A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

100Eight All Mountain Síléc

(5)
Elfogyott. Nem szállítható.
Mutass hasonló termékeket

Népszerű termékek

Termékleírás

Ezek a sílécek fa és carbon maggal rendelkeznek. Ha egy hosszú élettartamú sílécet keresel, akkor a fa mag a tökéletes választás. A belsejükben lévő hozzáadott szén carbon jobb visszapattanást és extra tartósságot biztosít a síléceknek.

Ez a síléc teljes rocker (camber nélkül) profillal rendelkezik, ami garantálja a jó manőverezhetőséget és a jó felfekvést a mély hóban. Nagy 19.7m-es rádiusszal, hosszú és kontrolált fordulásokra leszel képes, még nagy sebességnél is.

  • 20% pályán - 80% pályán kívül
  • Ezek a Völkl tervezett sílécek, 108mm derékkal tökéletesek a pályán kívül, bár a lejtőkön is remekül lehet velük szórakozni
  • Imádni fogod a továbbfejlesztett erőátvitelt, amelyet a sílécek konstukciójához hozzáadott 3D Glass techológia biztosít

Megjegyzés: Ha síléceket és kötéseket vásárolsz tőlünk, akkor ingyenesen felszereljük a kötéseket. Ha azt szeretnéd, hogy szereljük fel és állítsuk be a kötéseket, kérünk, add meg az információkat a fizetéskor.

Model specifikációk

ModellRádiusz
173cm19.7m
181cm22m
189cm24.5m

Specifikációk

Szélesség:
141/108/124 mm
Derék szélessége:
108mm
Legjobb felhasználás:
Freeride
Ügyességi szint:
Haladó
Teljesítmény:
20% pályán - 80% pályán kívül
Súly - páronként:
3940g
Mag anyaga:
Fa, Carbon
Profil:
Full Rocker (Nincs Camber)
Kötés:
Nem tartalmazza
Extra tulajdonságok:
3D Glass

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

vélemény   (5)

Bought these for my 19 year old son. After a couple of days at Whistler, he is very satisfied with them. A great all-mountain ski at an unbeatable price. Delivery was reasonable fast as well. Great product and great service!
Michael Birch (North Vancouver)
2021.01.13
Értékelés: 5 az 5-ből!
I ordered a pair of skis and they were shipped out immediately. Not only were they sent out quickly, they included a decent ski bag and straps. I emailed a question to their customer service and got a prompt reply from them. I have nothing but great things to say. Don’t hesitate to shop here!
Jonathan Perillo (Brooklyn)
2019.02.04
Értékelés: 5 az 5-ből!
Skis are great and Skate Pro was super easy. I'm in Colorado USA, and they handled the international shipping quickly and professionally. I would purchase gear from them again in the future.
Peter Lubin (Fairplay)
2019.02.04
Értékelés: 5 az 5-ből!
Good prices and shipping to the U.S. was ahead of schedule. Box was a little mangled but skis fine- maybe recommend a bit thicker of boxes. Communication through order process was excellent- received an email every step of the way. Binding mounting was perfect. Would absolutely buy from skatepro again.
Brian Schaning (Bend)
2019.02.02
Értékelés: 5 az 5-ből!
schnelle Lieferung, Top Ski, relativ gut noch auf Piste zu fahren, off-ist großartig
Ralf Ruge (Hamburg)
2020.03.23
Értékelés: 5 az 5-ből!
SkatePro