A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

Alltrack Pro 100 W 19/20 Női Síbakancs

(1)
Elfogyott. Nem szállítható.
Mutass hasonló termékeket

Népszerű termékek

Termékleírás

A Rossignol az Alltrack Pro 100 Női Síbakancs márkától egy női síelőknek szánt jó teljesítményű all mountain and freeride síbakancs haladó síelők számára. A 100 flex értékkel rendelkező bakancs ideális a számodra ha egy játékos síelési stílusú bakancsot megnövelt érzékenységgel-t szeretnél.

A Rossignol márka síbakancsai poliuretánból készült héjjal érkeznek, ami alacsony és nagyobb sebesség mellett is jó irányhíthatóságot biztosít. A beépített kar segítségével könnyen tudsz átkapcsolni túra módba. Ezáltal könnyedén felsétálhatsz a hegyre vagy át a parkolón a kocsidhoz. A Thinsulate hőszigetelésnek köszönhetően kitárólag a síelészre tudsz koncentrálni és nem kell amiatt aggódnod, hogy átfáznak a lábaid.

Model specifikációk

ModellLábfej szélessége (mm)
23.594mm
24.596mm
25.598mm
26.5100mm

Specifikációk

Flex:
100
Cipő szélessége:
Normál
Ügyességi szint:
Középhaladó
Súly:
3340g
Túra mód:
Igen
Külső héj:
Poliuretán, Poliolefin
Bélés anyaga:
Thinsulate
Cipő tulajdonságai:
Kétrészes
Állítható szár:
Igen

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

vélemény   (1)

These boots are very comfortable, which is the most important part of skiing for me. The clip on the back makes walking in them much easier. They kept my feet warm with only light ski socks, and I love the multi-way adjustments these boots allow. I highly recommend these for beginner to advanced skiers.
Whitney G. (Seattle)
2021.01.19
Értékelés: 5 az 5-ből!
SkatePro