×
Menü

Earth Egysoros Görkorcsolya Kerék

Siess! Csak 12 darab van raktáron
1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db
7 db
8 db
9 db
10+
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

Tekerj egy fenntarthatóbb jövő felé az Undercover Wheels UC Earth 110mm-es inline görkorcsolya kerekeivel. A környezetbarát kukoricapoliuretánból és természetes festékből készült kerekek tudatos lépést tesznek a környezeti hatások csökkentése felé anélkül, hogy a teljesítményt veszélyeztetnék.

A Matter Urethane szakértőivel együttműködve kifejlesztett UC Earth kerekek 15%-os kukorica alapú összetétellel büszkélkedhetnek, ami jellegzetes tejszerű megjelenést eredményez, ami kiküszöböli a további pigmentek szükségességét. A 40%-ban újrahasznosított anyagokból készült reflextengely tovább erősíti a fenntarthatóság iránti elkötelezettséget.

De nem csak a környezetbarátságról van szó - az UC Earth kerekek kivételes vezetési élményt is nyújtanak. A speed/bullet profillal és 88A keménységgel ezek a kerekek a korcsolyázási körülmények széles skáláján jeleskednek. Tapasztald meg a sima gördülést, a magabiztos tapadást és a kiváló irányíthatóságot, amelyek az Undercover kerekeket jellemzik, most már környezettudatos dizájnnal átitatva.

Specifikációk

Kerékátmérő:
110mm
Kerék keménysége:
88A
Csapágyak:
Nem tartalmazza
Kerék per csomag:
1
Mag anyaga:
Nylon
Csapágy precízió:
Not included

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro