×
Menü

Rolleres Pólók

  Szűrő
Színek
Márkák
Méret
Előző
Következő
1 oldal / 2

Milyen pólókat viselnek a rollerezők?

A megfelelő póló viselete kulcsfontosságú eleme a rollerezők kinézetének. A rolleres divat világa tárt karokkal vár, így tudsz választani a legmerészebb daraboktól az egyszerű fekete-fehér pólókig bármilyet. Nincs szabály a rövid- vagy hosszúujjas pólókat tekintve, csak az számít, hogy számodra melyik a kényelmesebb.

Milyen pólót viseljek a freestyle rolleremen?

Olyan pólót érdemes viselned, mely könnyen lélegző és kényelmes. Főleg nyáron, amikor nem szeretnél nagyon izzadt lenni egy hosszabb rolleres edzés után. Olyan pólóra lesz szükséged, ami széles skálán engedi a mozgást, nem korlátoz abban, miközben trükközöl. Megfontolandó olyan rolleres pólót választani, aminek extra tartóssága van. Egy esetleges nem kívánt esés során pedig a jó minőségű pólók akár ellenállhatnak az esésnek szakadás nélkül.

A rolleres pólód stílusának kiválasztása

A legtöbb roller márka hétköznapi, laza stílusú pólókat kínál. Ez a legnépszerűbb és legsűrűbben viselt stílus a freestyle rollerek használói között. Nagyobb hip-hop stílusú pólók, élénkebb színekkel segíthetnek kitűnni a tömegből. Végül, az Aggressive témájú pólók pedig a punk stílus kedvelőinek gyártottak.

Pofozd ki a stílusod és csekkold a Rolleres & Deszkás ruháink

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek