×
Menü

Swix Ski Wax and Maintenance Package

Termékleírás

A Swix sílécviasz és karbantartási csomagunk egy helyen kínál mindent, amire a sífutó sílécek viaszolásához, karbantartásához és hangolásához szüksége van. Mondjon búcsút a különálló termékek megvásárlásának, és szerezzen be mindent, amire szüksége van, az egyedi vásárlásokhoz képest kedvezőbb áron.

A csomag a következőket tartalmazza:

  • Swix V20 zöld, kemény kemény rúgóviasz: Hideg, havas körülményekre tervezték, ez a kemény kick wax kiváló tapadást és rúgást biztosít korcsolyázás vagy lépcsőzés közben.
  • Swix Glide Wax: Fokozza sílécének sebességét és teljesítményét a súrlódás csökkentésére és a légellenállás minimalizálására kifejlesztett tartós glide waxunkkal.
  • Swix sífutó szerszámok és sífutó karbantartó felszerelések: Vegye teljes mértékben kezébe a sílécek karbantartási rutinját! Itt bármilyen szerszámot kiválaszthat, amire szüksége van, beleértve a viaszolóvasat, a markolatborítást, a tartalék tárcsát, a siklóviasztisztítót vagy a kefét.
  • SkatePro sífutó táska: Tartsa síléceit és viaszfelszerelését rendezetten és védetten a tartós és tágas sífutó táskánkkal.

A Swix sílécviasz és karbantartási csomaggal mindent megkap, amire szüksége van ahhoz, hogy sífutó síléceit kiváló állapotban tartsa, és fenntartsa a zökkenőmentes, élvezetes síelés élményét. Válassza a kényelmet, a megtakarítást és az optimális síteljesítményt - mindezt egy csomagban.

Összes megjelenítése

SkatePro