×
Menü

Mini BMX Alkatrészek

  Szűrő
Márkák
Tengely átmérő

Tartsd formában a bringádat mini BMX alkatrészeink segítségével

Itt megtalálhatsz minden mini BMX alkatrészt, amelyre szükséged lehet a Rocker mini BMX-ed karbantartásához. Továbbá, ezen az oldalon találhatsz pedálokat és markolatot széles választékban és mindenféle színben, amik életet lehelnek mini BMX kerékpárodba.

Természetesen minden, a Mini Rocker BMX kerékpárod karbantartásához és fejlesztéséhez szükséges, alkatrésszel rendelkezünk. Az alábbi kategóriában alapvető alkatrészeket, mint például agyakat, hajtást, első és hátsó tengelyeket, jormánycsapágyakat és sok mást találhatsz. Akkor is jó helyen jársz, ha egy új pár peg vagy egy új nyeregre van szüksége a mini BMX-ednek.

Tedd egyedivé a bringád mini BMX kiegészítőkkel.

Ha a mini BMX-ed feltuningolása terved, akkor is jó helyen keresgélsz. A setup-od személyessé tétele érdekében számos BMX alkatrészt és kiegészítőt tartunk készleten, mint például a szivárvány valamely színében pompázó pedálokat és jó pár nagyszerűen kinéző markolatot a kormányra. Még 4-részes, neokróm kormányunk is van!

Javítsd meg a mini BMX-ed útközben

Legyünk őszinték: ha minden nap órák hosszat használod a mini BMX-ed, benne van a kockázat, hogy valamikor, használat közben történik vele valami. Ebben a kategóriában fogsz találni alapvető szerszámos készleteket, mint például imbuszt és pumpát, melyek kompakt méretükből adódóan beférnek egy kis hátizsákba is. Így nem kell hazamenned, csak mert lelazult a peged vagy lapos a kereked.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek