×
Menü

Síroller cipők Rollersíhez

Cross Country vs. Síroller cipők

A síroller cipők választéka mára már korábban sose látott mértéket ért el. Korábban általános volt, hogy a téli sífelszerelésünket használtuk a rollersíhez, mint például cross country síbakancsot, de manapság már számos különböző, direkt erre a célra kifejlesztett síbakancs áll a rendelkezésünkre.

Az egyik fő oka annak, hogy a külön sírollerhez kifejlesztett síbakancs jobb erre a célra, mint egy átlagos cross country bakancs az, hogy a síroller bakancsok sokkal kisebb mértékben zártak. A kisebb hőszigetelésből adódóan, a rollersí bakancsokat sokkal kényelmesebb használni amikor a hőmérséklet eléri a +5°C fokot.

Rollersí cipő - az ár és a kényelem összhangja

Rollersí bakancs vásárlás esetén, nagyon fontos, hogy ne adjunk lejjebb a költségvetésünkből. Az a kicsi extra, amivel többet fizetünk meg fog térülni a sokkal szorosabb bokatámasztás, jobb energiaátadás és ebből adódóan nagyobb sebesség formájában. Az ár és a kényelem a legtöbb esetben egyenesen arányos egymással, ebből adódóan a magasabb ár általában nagyobb kényelmet és jobb illeszkedést jelent.

Egy síroller edzés vagy túra esetén aligha vár ránk kis távolság vagy rövid út. Ha a rollersí bakancsunk nem illeszkedik jól és kényelmetlen a lábnak, akkor nem valószínű, hogy jó élményekkel térünk vissza az országútról. Ebből kifolyólag, gondoljunk mindig a talpunk kényelmére, ha kellemes síroller élményekkel szeretnénk gazdagodni.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek