A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

Messi Edition

(4)
Videó
Videó
Elfogyott. Nem szállítható.

Termékleírás

Lionel Messi Edition a szórakoztató és figyelemfelkeltő robogó mindenki számára, eredeti Lionel Messi emblémával az elején és a 10-es számmal a markolatszalagon. Érezd úgy, mintha az űrben járnál! Könnyű vezetni, csak lépj fel és le, hogy előremenő mozgást hozz létre. Kézifékkel és nagy kerekekkel rendelkezik a biztonságos és kényelmes utazás érdekében.

A Space roller könnyen összecsukható, hogy helyet takarítson meg a buszon, vonaton, autóban vagy akár az iskolában. A kormány magassága állítható a nagyobb kényelem érdekében.

Összes megjelenítése

vélemény   (4)

Super
Joanna Hutyra (Warszawa)
2016.04.05
Értékelés: 5 az 5-ből!
Hulajnoga dostarczona idealnie na czas - w dzień urodzin. Łatwy montaż i obsługa, rysunkowa instrukcja i sporo zabawy.
m. janiszewski (Wrocław)
2016.02.10
Értékelés: 5 az 5-ből!
Space Scooteren kom sammenklappet, men det var meget nemt at samle den og vejledningen gav gode svar. Hvis Scooteren skal bruges om efteråret kan det anbefales at give div. skruer lidt tynd olie, så de ikke ruster. Alle detaljer omkring bestilling, afsendelse og modtagelse gik problemfrit og meget nemt og varen var hurtigt fremme.
Lars B.
2015.11.24
Értékelés: 5 az 5-ből!
Hulajnoga mega fajna :))) sklep i sprzedawców oceniam na 5 z dużym plusem :)))) bardzo pomocni i mega sympatyczni :) towar dobrze zapakowany do wysyłki :) zdecydowanie polecam :))))
Malgosia Walczak (Wołczyn)
2015.08.18
Értékelés: 5 az 5-ből!
SkatePro