×
Menü

Partnerek & Szponzoráció

Mi a SkatePro-nál hiszünk abban, hogy az extrém sportok nem csak izgalmasak, de segítenek a személyiség építésében, tartalmasabbá teszik a napokat, és jobban felfrissítik a szociális életet, mint bármelyik másik sport. Az a célunk, hogy a lehető legtöbb emberrel megismertessük ezen szenvedélyünk művészetét és értékeit. Ahhoz, hogy minél több emberhez eljusson ez az életérzés a világ minden táján, szükségünk van rád. Évente több száz rendezvényt támogatunk, és igyekszünk minél több együttműködésben részt venni világszerte.

Az egyéni támogatástól  kezdve, a jótékonysági projekteken keresztül, a nagy eseményekig - szeretünk mindenhol megjelenni, ami kapcsolódik bármelyik extrém sporthoz, mint például BMX, gördeszka, görkorcsolya, roller, téli sportok vagy vízisportok.

Tehát ha éppen szponzort keresel, eseményt szervezel vagy különleges online tartalmakat gyártasz, válassz egyet az alábbi lehetőségek közül:

Személyes szponzoráció
Ha szeretnél hivatalosan is a SkatePro csapat tagja lenni, inspirálni a következő generációt azáltal, hogy megosztod a szenvedélyed és büszkén viseled a SkatePro márkát, akkor kérünk, töltsd ki ezt az űrlapot.

Versenyek & Események
Ha extrém sportversenyt vagy rendezvényt szervezel vagy támogatsz és úgy gondolod, hogy a SkatePro lehet a tökéletes partner, akkor kérünk, töltsd ki ezt az űrlapot.


Influencer / Content Producer / Blogger
Együttműködést keresel azért, hogy kamatoztathasd a tehetséged a  digitális média marketing területén (közösségi média, videó, fényképezés, szövegírás stb.)? Kérünk, töltsd ki ezt az űrlapot.

Reklám és Online Marketing
Reklám és digitális marketing ötleteiddel fordulj hozzánk a marketing@skatepro.dk e-mail címen, és itt írd le nekünk az üzleti javaslatod.

Jótékonyság
Számos jótékonysági eseményt támogatunk. Amennyiben jótékonysági projekten dolgozol, töltsd ki ezt ezt az űrlapot és jelöld be a “charity” négyzetet

Download logo/media kit

Link: http://www.skatepro.com/download/skatepro-logo-guide-2019.zip

 

SkatePro