×
Menü

Next Renegade Werbeski Pro 125

(2)
1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
5 pár
6 pár
7 pár
8 pár
9 pár
10+
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
5 pár
6 pár
7 pár
8 pár
9 pár
10+
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
5 pár
6 pár
7 pár
8 pár
9 pár
10+
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
5 pár
6 pár
7 pár
8 pár
9 pár
10+
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

Ezek a Powerslide Next Renegade Werbeski Pro 125 off-road görkorcsolyák használatra lettek tervezve, hogy nagyszerű teljesítményt nyújtsanak. Ezekkel a korikkal nem leszel az aszfalthoz kötve. Helyette elkezdheted felfedezni az off-road pályákat és a hegyi útvonalakat kerekekkel a lábadon. A Powerslide terep görkorcsolya kisebb méretezéssel rendelkezik. Ezért azt javasoljuk, hogy válassz egy mérettel nagyobbat, mint a normál cipőméreted. Ez a korcsolya remek választás, ha kissé keskenyebb lábfejjel rendelkezel.

  • A Trinity felfüggesztési rendszer optimalizálja az egyesúlyt és az irányíthatóságot azáltal, hogy a kerekek közelebb kerülnek a cipőrész talpához

Ne felejtsd el ellenőrizni a csavarokat az első használat előtt, és szükség esetén húzzd meg őket. Ne feledd, hogy ez után is szükséges rendszeresen megvizsgálni a csavarok állapotát.

Specifikációk

Kerék átmérő:
125mm
Fék típusa:
Nem tartalmazza
Csapágy precízió:
ABEC-7
Kerék Típusa:
Off-road, Levegő töltésű gumi
Síroller stílus:
Offroad
Kerék Nyomás:
90psi
Váz anyaga:
Alumínium
Rögzítés:
Trinity
Ügyességi szint:
Középhaladó

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

vélemény   (2)

Très satisfait du produit mais mauvaise surprise au premier gonflage : une chambre à air défaillante, valve mal collée. Je dois repousser ma sortie en attendant de recevoir une nouvelle chambre à air.
Stephane Nondedeu (Vedene)
2023.10.14
Értékelés: 4 az 5-ből!
Vraiment dommage qu'ils ne les aient pas sorti en 48/49!! C est vraiment décevant. Sinon ils sont magnifiques ; mais pas à ma taille. Pourtant pointure réelle 47.
de w. (Rixensart)
2023.09.21
Értékelés: 4 az 5-ből!
Válasz SkatePro-tól:  
Bonjour,

Merci pour votre commentaire et votre retour,
Nous sommes navrés d'apprendre que le produit est trop petit, certaines marques de rollers n'utilisent pas la mesure des chaussures, c'est pour cela que les tailles ne correspondent pas forcément. Si les rollers n'ont pas été utilisés, n'hésitez pas à nous contacter, vous pouvez les retourner. Nous vous souhaitons une bonne journée,

//SkatePro Team
SkatePro