A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

Topaz Roller Derby Skates

(2)
Elfogyott. Nem szállítható.
Mutass hasonló termékeket

Népszerű termékek

Termékleírás

A Chaya termékcsaládban a Derby specializált quad korcsolyák középtartományának közepén helyezkednek el ezek a Topaz korcsolyák. Kiváló platformot kínálnak, hogy segítsék a további készségfejlesztést, anélkül, hogy a bankot megtörnék. És az a király, hogy ha úgy döntesz, hogy a Roller Derby neked való, bármikor frissítheted a lemezt, a kerekeket és más alkatrészeket egy személyre szabottabb stílus és jobb alkatrészek érdekében.

A csizma egy tornacipő alacsony profiljába van formázva, és poliuretán nano bőrrel van burkolva, amely egyszerre puha tapintású és tartós a kopással szemben, például a derby pálya padlójával vagy más derby játékosokkal való érintkezéssel szemben. A Poron/EVA párnázás szuper puha és kényelmes, és egész nap korcsolyázni fogsz, kevés vagy nulla kellemetlenséggel. A Chaya az illeszkedés fokozása érdekében a cipőt és a bélést teljesen hőformázhatóvá tette, így a második bőrhöz való illeszkedést is elérheted. Alacsonyan vágott az optimális manőverezhetőség érdekében.

A Topaz esetében a Chaya a Zena lemezek közül választott. Szuper tartós, kis súlyú, és kompatibilis a Chaya egyedülálló Dual Center Mounting-jával is, amely lehetővé teszi, hogy a bakancsot a lemez tetején az Ön egyedi lovaglási stílusához igazítsa. A Power toe rendszer nagyobb erőt, sebességet és kontrollt biztosít, és enyhe előfeszítést tart az izmaidban, ami lehetővé teszi, hogy gyorsan reagálj és irányt válts egy pillanat alatt.

A teherautók alumíniumból készülnek, és 20º-os szöggel rendelkeznek.

Az Octo Edge kerekek szélesek és tapadóképesek, és 92A durométerrel rendelkeznek.

A Chaya Cherry Bomb toe-stopper további kontrollt és manőverezhetőséget biztosít. A félig puha Jelly Interlock perselyek finom egyensúlyt teremtenek a kényelem és az irányíthatóság között. A Wicked ABEC7 csapágyak könnyed gördülési sebességet biztosítanak.

Specifikációk

Alap anyaga:
Alumínium

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

vélemény   (2)

Ces patins ont un super comportement, beaucoup réactif que ceux avec les trucks et platines plastique. Les roues sont super pour le moment pour du jeu en gymnase. Pensez juste au thermoformage avant de les porter !
Baptiste Petit (Rennes)
2020.02.12
Értékelés: 5 az 5-ből!
Davvero belli, una buona costruzione
LF srl (Mogliano Veneto)
2018.10.02
Értékelés: 5 az 5-ből!
SkatePro