×
Menü

Kids Ice Skate Package

Termékleírás

A tökéletes korcsolyacsomagot keresi, hogy a gyerekek a jégen csúszhassanak? Ne keressen tovább, mint a Gyerek korcsolya csomagunk! Gondosan válogatott korcsolyázási alapanyagaink mindent biztosítanak, amire a kis korcsolyázóknak szükségük van ahhoz, hogy magabiztosan és stílusosan lépjenek a jégpályára.

A Gyerek korcsolyacsomag a következőket tartalmazza:

  • Gyermek korcsolya: Korcsolyáinkat úgy terveztük, hogy optimális alátámasztást és kényelmet biztosítsanak a fiatal lábak számára, így biztosítva a sima és élvezetes korcsolyázás élményét.
  • Korcsolyavédők: Megvédi gyermeke korcsolyáját a csorbulásoktól és karcolásoktól, így hosszabb ideig tart és jobban teljesít.
  • (Opcionális) Gyermek korcsolyasisak: A biztonság az első! Kiváló minőségű sisakjaink kivételes védelmet nyújtanak, hogy a fiatal korcsolyázó feje biztonságban legyen.
  • (Választható) Gyermek védőkészlet: Az ütések elnyelésére és a sérülés kockázatának csökkentésére tervezett védőkészleteink térdvédőket, könyökvédőket és csuklóvédőket tartalmaznak a teljes biztonság érdekében.

A Gyermek korcsolyacsomagunkkal kombinálhatod és összeállíthatod a gyermeked korcsolyázási igényeinek megfelelő tökéletes kombinációt. Válasszon a különböző színes és stílusos minták közül, hogy megfeleljen egyedi személyiségüknek.

Összes megjelenítése

vélemény   (1)

Le pack est avantageux et très complet, idéal pour les enfants qui démarrent l'activité.
Alina KIM (Mulhouse)
2023.12.27
Értékelés: 5 az 5-ből!
SkatePro