A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

Ruby Soft Derby Roller skates

(7)
Elfogyott. Nem szállítható.
Mutass hasonló termékeket

Népszerű termékek

Termékleírás

Ezek a Chaya korcsolyák nagyszerűek a kezdőknek, akik görkorcsolyázni szeretnének. Ez a korcsolya kiváló platformot kínál anélkül, hogy a bankot megtörné. És az a király, hogy ha úgy döntesz, hogy a görkoris derbi neked való, bármikor frissítheted a lemezt, a kerekeket és más alkatrészeket egy személyre szabottabb stílus és jobb alkatrészek érdekében.

A bakancs nagyon puha, még puhább párnázással, ami kényelmes illeszkedést biztosít. Kompozit anyagból készült, amely könnyen karbantartható és a karcolásoknak is ellenáll. Alacsonyan vágott az optimális manőverezhetőség érdekében.

A Shari 3.0 lemez ezeken a Ruby korcsolyákon nejlon és üvegszál keverékét hozza, amelyek mindkettő rendkívül kopásálló, tartós és könnyű. A legtöbb Chaya bakancsra a Dual Center Mounting segítségével felszerelhető, amely lehetővé teszi azt is, hogy a bakancsot a lemez tetején a sajátos lovaglási stílusodhoz igazítsd. A Power toe rendszer nagyobb erőt, sebességet és kontrollt biztosít, és enyhe előfeszítést tart az izmaidban, ami gyorsabb reakciót tesz lehetővé.

A Ruby nem használja a DCM rögzítési rendszert ebben a beállításban. Ez egy régimódi 4 csavaros beállítással van felszerelve.

A teherautók alumíniumból készülnek, és 20º-os szöggel rendelkeznek.

A Ruby Soft Octo Paseo kerekei 78A durométerrel és olyan formával rendelkeznek, amely arra irányul, hogy a kezdőknek egy könnyen korcsolyázható, sokféle felületen használható kereket biztosítson. Vegye figyelembe, hogy ha ezeket a korcsolyákat csak beltéri derbire kívánja használni, akkor érdemes keményebb kerekeket beszereznie, amelyek jobban megfelelnek erre a célra.

A Cherry Toe stopper további kontrollt és manőverezhetőséget biztosít. A félig puha Jelly Interlock perselyek kiegyensúlyozzák a kényelmet és az irányítást. A Wicked ABEC7 csapágyak könnyed gördülési sebességet biztosítanak.

Specifikációk

Alap anyaga:
Üveggyapot, Műanyag, Composite

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

vélemény   (7)

Everything is o.k., i`m happy with these new Chaya Roller skates, good roller skates for beginners.
Ilka Rautenstrauch (Bremen)
2021.04.15
Értékelés: 5 az 5-ből!
Mind a 7 vélemény megjelenítése
SkatePro