×
Menü

Running Coolmax Socks

(1)
1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db
7 db
8 db
9 db
10+
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db
7 db
8 db
9 db
10+
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

A Seger Running Coolmax zokni a tökéletes társ az aktív életmódhoz. A kényelmet és a teljesítményt szem előtt tartva tervezték, ezek a zoknik még a legintenzívebb edzések során is boldoggá és védetté teszik a lábadat.

A Coolmax és pamut keverékéből készült zoknik kivételes légáteresztő képességet és nedvességkezelést biztosítanak. A Coolmax egy csúcstechnológiás szál, amely hatékonyan elvezeti az izzadságot a bőrtől, így a lábad szárazon és kényelmesen marad. A pamut tartalom puhaságot kölcsönöz és kényelmes viseletet biztosít.

A Seger Running Coolmax zokni megerősített lábujj- és sarokrészekkel is rendelkezik a fokozott tartósság és a kopás elleni védelem érdekében. A boltozati alátámasztás és a párnázás további kényelmet és stabilitást biztosít, csökkentve a lábfáradtságot a hosszan tartó tevékenységek során.

A kiváló kényelemmel, légáteresztő képességgel és tartóssággal a Seger Running Coolmax zokni elengedhetetlen a futók, sportolók és mindenki számára, aki kiváló minőségű zoknit keres a mindennapi kalandokhoz.

Specifikációk

Nem:
Férfi, Női, Unisex

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

vélemény   (1)

Nincsenek magyar nyelvű termékértékelések. Olvass véleményeket más nyelveken. (1 vélemény)

SkatePro