A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

XDR 80 Ti 17/18 All Mountain Síléc + XT12 Síkötések

(1)
Elfogyott. Nem szállítható.
Mutass hasonló termékeket

Népszerű termékek

Termékleírás

Erőteljes és sokoldalú all mountain síléc, amely a meglehetősen széles 80 mm-es deréknak és a rockered csúcsnak köszönhetően a mélyebb hóban is lebeg a pálya mellett.

Az XDR 80 TI pedig a kemény pakolású lejtőkön is jól teljesít a carving kanyarokkal és a nagy sebességű stabilitással. Ez a teljes fa magnak, a teljes szendvicsszerkezetnek és az oldalfalaknak köszönhető. A fokozott stabilitás érdekében ezeket a síléceket szénnel és titániummal erősítették meg.

Alkalmas 60%-ban pályán és 40%-ban pályán kívüli síelésre.

Kötés: XT12

Specifikációk

Szélesség:
126/80/109 mm
Derék szélessége:
80mm
Legjobb felhasználás:
All Mountain
Ügyességi szint:
Kezdő, Középhaladó, Haladó
Súly - páronként:
3794g
Mag anyaga:
Fa, Carbon, Titánium
Profil:
Camber, Tip Rocker
Kötés:
Tartalmazza
DIN beállítás:
12

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

vélemény   (1)

The performance of Salomon XDR is excellent for groomer skiing. They are really fast on the piste. Also, it allows you to enjoy powder snow. Salomon XDR outperforms my cheaper 24 HRS Sport to a great extent. You soon appreciate the benefits of your investment. Magníficos esquís para estaciones de esquís. Son el rey de la pista, te descuidas un poco y te envalas, permitiéndote descender tan rápido como el estado de la nieve posibilita. Con nieve en polvo, como hemos podido disfrutar muchos de nosotros este año 2018 en las estaciones españolas (algo inusual), también te puedes divertir un montón. Nada que ver con otros esquís de racing que se clavan en la nieve en polvo, obligándote a permanecer en la pista. Recomendados para el tipo de usos que he descrito.
Patricio Bohorquez Rodriguez de Medina (Jaen)
2018.04.03
Értékelés: 4 az 5-ből!
SkatePro