×
Menü

Wethepeople BMX Package

Termékleírás

Frissítse BMX-jét a Wethepeople BMX csomaggal, és emelje a következő szintre a motorozását. A BMX közösség egyik legkedveltebb márkájaként a Wethepeople olyan kiváló minőségű alkatrészeket kínál, amelyek még a legigényesebb versenyzőket is lenyűgözik.

Ez a csomag három alapvető alkatrészt tartalmaz, amelyek zökkenőmentesen együttműködve fokozzák a motorozás élményét.

  • Wethepeople BMX villa: Válasszon a legújabb formatervek közül, és biztosítsa a páratlan elülső irányíthatóságot és tartósságot.
  • Wethepeople BMX markolatok: Fokozza a tapadást és a kényelmet vezetés közben a Wethepeople gondosan megtervezett BMX markolataival, amelyek különböző színekben és mintákban kaphatók, hogy illeszkedjenek személyes stílusához.
  • Wethepeople BMX fejidom: Optimalizálja a kormányzás precizitását a Wethepeople nagy teljesítményű BMX fejidomával, amely biztosítja a sima forgást és a tartósságot.

Rendeld meg még ma a Wethepeople BMX csomagodat, és élvezd a minőség, a teljesítmény és a stílus tökéletes kombinációját.

Összes megjelenítése

vélemény   (1)

Es la mejor opción si compras una horquilla, te ahorras bastante dinero. Además los productos del combo los puedes tener de repuesto porque seguro que los vas a usar
R. TORRES (UBRIQUE)
2023.02.21
Értékelés: 5 az 5-ből!
SkatePro