×
Menü

Running Basic Socks

1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
5 pár
6 pár
7 pár
8 pár
9 pár
10+
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
5 pár
6 pár
7 pár
8 pár
9 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

Emelje a futás élményét a Seger Running Basic zoknikkal, amelyet a Seger Socks, a prémium kategóriás futóruházat megbízható márkája készített.

Ezek az alapzoknik a funkcionalitás és a stílus tökéletes kombinációját jelentik, és úgy tervezték őket, hogy futás közben a lehető legnagyobb kényelmet és támogatást nyújtsák.

A kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült zoknik kivételes légáteresztő és nedvességelvezető tulajdonságokkal rendelkeznek. Mondjon búcsút az izzadt lábaknak és a kellemetlen szagoknak, még intenzív edzések során is. A megerősített orr- és sarokrészek fokozott tartósságot biztosítanak, így ideálisak a rendszeres használathoz és a hosszabb futásokhoz.

A szoros illeszkedéssel és boltozattartással tervezett Seger Running Basic zokni megakadályozza a csúszást és a csomósodást, így biztonságos és kényelmes viseletet biztosít futás közben. A varrásmentes lábfej kialakítás minimalizálja az irritációt és a kényelmetlenséget, így zavaró tényezők nélkül koncentrálhatsz a teljesítményedre.

Többféle színben, többek között fekete, fehér és szürke színben kapható, így ezek az alapzoknik zökkenőmentesen kiegészítik futóöltözékét. Visszafogott, mégis stílusos megjelenésükkel alkalmi futásokhoz és versenyszámokhoz egyaránt alkalmasak.

Tapasztald meg a különbséget a Seger Running Basic zoknikkal - tökéletes társad a fitneszcéljaid eléréséhez. Bújj bele a kényelembe, a teljesítménybe és a stílusba, és élvezd futásod minden lépését a Seger zoknikkal.

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro