×
Menü

Energy Patrol Ramp Knee Pads

(2)
Videó
Videó
1 szett
Mennyiség
1 szett
2 szett
3 szett
4 szett
5 szett
6 szett
7 szett
8 szett
9 szett
10+
Mennyiség
1 szett
2 szett
3 szett
4 szett
5 szett
6 szett
7 szett
8 szett
9 szett
10+
Mennyiség
1 szett
2 szett
3 szett
4 szett
5 szett
6 szett
7 szett
8 szett
9 szett
10+
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

A REKD Energy Patrol Ramp térdvédő párna az extrém sportok és nagy erejű tevékenységek számára a tökéletes térdvédelmi megoldás. A legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelően aprólékosan megtervezett térdvédők páratlan teljesítményt és kontrollt biztosítanak csúszások közben. Egyedi formájú ütközősapkával rendelkeznek, kivételes stabilitást és testreszabhatóságot biztosítanak a könnyen cserélhető sapkákkal.

A belső memóriahab réteg személyre szabott és tartós kényelmet biztosít, míg a nagy sűrűségű habforma további védelmet és ütéscsillapítást nyújt. Ami azonban igazán kiemeli ezeket a térdvédőket a többi közül, az a REKD Energy habréteg, amelyet úgy terveztek, hogy akár 75%-kal több ütközési energiát csökkentsen.

Az illeszkedés menet közbeni beállítása gyerekjáték az elasztikus felső power pánttal, amely háromszorosan hajtogatott pántvégekkel rendelkezik, hogy megakadályozza az áthúzódó baleseteket. A hátsó rendezett hurkok és az alsó erőpánt dupla hátsó csatja biztosítja a biztonságos illeszkedést, amely intenzív használat során is a helyén marad. A szuperpuha hátsó anyag kiváló kényelmet biztosít, míg a gépben mosható külső réteg leegyszerűsíti a karbantartást.

Emelje térdvédelmét a REKD Energy Patrol térdvédővel. A biztonság, a teljesítmény és a kényelem érdekében tervezték őket, így az extrém sportok szerelmesei számára a legjobb választás.

Specifikációk

Nem:
Férfi, Női, Junior
Védelem:
Ütésálló polietilén héj, Impact resistant 3D foam
Illeszkedés:
Kettős elasztikus pánt
Stílus:
Removable knee cap, EN 14120

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

vélemény   (2)

So many features that make these knee pads amazing! And half the price of other pro pads
Daiz Westbury (Margate)
2024.03.15
Értékelés: 5 az 5-ből!
Mind a 2 vélemény megjelenítése
SkatePro