×
Menü

Kétsoros Görkorcsolyák Package

Termékleírás

Bemutatjuk a görkorcsolya csomagot, az egyablakos boltot, ahol minden görkorcsolyázási igényét kielégítheti! Ezzel a csomaggal kombinálhatod kedvenc védőfelszereléseidet, és stílusosan mehetsz a korcsolyapályára. Nem kell többé különböző boltokat átkutatnod sisakok, védőfelszerelések és korcsolyák után; nálunk mindent megtalálsz. Számos görkorcsolya modell, a biztonság érdekében tanúsított sisakok és védőbetét szettek állnak rendelkezésedre, hogy biztonságban legyél az esésekkel szemben.

És ne feledkezz meg a praktikus görkorcsolyás táskánkról sem! Ez a tartós táska gyerekjátékká teszi a korcsolya és a felszerelés szállítását, így a felszerelés cipelése helyett a szórakozásra koncentrálhatsz.

Miért érné be azzal, hogy minden egyes elemet külön-külön vásároljon meg, amikor mindezt egy kényelmes csomagban is megkaphatja? A görkorcsolya csomaggal nemcsak időt és gondot spórolhatsz meg, hanem verhetetlen árat is kínál. Szóval ragadd meg a csomagot még ma, és gurulj bele a kalandba stílusosan és magabiztosan!

Összes megjelenítése

vélemény   (7)

The skates were beautiful. The size scales are a little bit confusing. I mean, I measured my foot as advised and the skates are exactly in the size of my foot so maybe with a thicker sock they will be a little squeezed. I hope the skate will loose after wearing them. Of course that is a problem when you ordering online without physical try on. The bag i chose didn't fit all equipment, only the skates. But the company, the variety of choices, the accuracy in dates of sending and the constant information while sending where perfect and reassuring. thank you.
Maria Zannikou (Βρονταδος)
2024.03.27
Értékelés: 5 az 5-ből!
Fin pakke, god pakkepris. Liker at man kan velge hvert element selv.
Cecilie F. (Vennesla)
2022.09.01
Értékelés: 5 az 5-ből!
Świetna okazja, jeśli ktoś potrzebuje całego zestawu
Alicja Giżyńska (Jonkowo)
2022.05.30
Értékelés: 5 az 5-ből!
Πολύ καλή ποιότητα, το νούμερο σωστό, παράδοση στον χρόνο της.
ΑΛΕΞΆΝΔΡΑ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΆΚΟΥ (Ιωνια Θεσσαλονικης)
2022.05.09
Értékelés: 5 az 5-ből!
Intéressant de proposer cette option, par contre difficile de voir les spécificités de certains produits et leur compatibilité (eg sacs et taille Max des patins)
Zoran Junakovic (Gland)
2022.03.15
Értékelés: 3 az 5-ből!
Tästä oli helppo valita tarvittavat koot ja muut, sekä vaihtaa tuotteet niin halutessaan. Mielestäni mukavampi valita kaikki tarvittavat tätä kautta, verrattaen että selaisi tuotteet yksitellen. Miellyttävä palvelu!
J. Björklund (Rauma)
2022.01.07
Értékelés: 5 az 5-ből!
Super idée de faire ce Side ! Merci beaucoup
Christelle C. (Marseille)
2021.11.11
Értékelés: 5 az 5-ből!
SkatePro