×
Menü

Eagle HM Carbon 990 Monobloc XXS 210 DW Foil Set

Siess! Csak 1 darab van raktáron
1 db
Mennyiség
1 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Vedd meg csomagban

Kapcsolódó termékek:

Vedd meg csomagban

Termékleírás

Az F-One Eagle HM HM Carbon 990 Monobloc XXS 210 DW fólia szett tökéletes társnak bizonyul azok számára, akik sebességre és kivételes downwind teljesítményre törekszenek. Az EAGLE karcsú profillal és megemelt wingletekkel büszkélkedve minimalizálja az indukált légellenállást, biztosítva a hatékony és hosszan tartó cirkálás élményét. A felhajtóereje hosszabb ideig a víz felett tartja Önt, példátlan stabilitást kínál, és megakadályozza a hirtelen leállást nagy sebességű manőverek során.

Az EAGLE figyelemre méltó a lenyűgöző felszélképességei miatt, a szárnyas fóliázás során kényelmet, stabilitást és egyenletes sebességet biztosít. A hatékony pumpálás és a precíz manőverezés könnyedén jön a különböző körülmények között.

A prepreg karbonból készült Monobloc szerkezettel készültek, ezek a fóliák a könnyű kialakítás és a robusztusság figyelemre méltó egyensúlyát érik el. Ez a konstrukció fokozza a terhelésátvitelt és az általános merevséget a különböző alkatrészek között, maximális irányíthatóságot biztosítva. A magas modulusú szénszálas rétegezés növeli a merevséget és a megbízhatóságot, figyelemre méltó teljesítményre sarkallva minden egyes ülésen. A TITAN csatlakozó alumínium és karbon árbocokat egyaránt befogad.

Specifikációk

Anyag:
Carbon
Ügyességi szint:
Haladó
Súly:
1.31kg
Foil Deszka Típusa:
Wing Surf, Surf, SUP
Elülső Szárny Mérete:
990 cm²
Első szárny oldalaránya:
9.5
Első szárny fesztávolsága:
97 cm
Elülső szárny anyaga:
Carbon
Fuselage Anyaga:
Carbon
Hátsó Szárny Mérete:
210 cm²
Hátsó Szárny Fesztávolsága:
210 cm
Jellemzők:
Monobloc Structure, HM
Kiegészítő tartozékok:
F-One Fuselage With Titan Cut Out

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro