A termék elfogyott, de lehetséges, hogy újra lesz raktáron. A szállítási idő ismeretlen. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

ECL 2.0 Classic Cross Country Ski Boots

(3)
Elfogyott. Nem szállítható.
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt

Népszerű termékek

Termékleírás

Ez a termék, a(z) Alpina márka ECL 2.0 sífutó cipője, ami férfiak számára tervezett. A rugalmas lábfejjel és alacsony szárral ami támogatja a hátra rúgást, ez a cipő tökéletes a klasszikus sífutáshoz. A cipő a NNN/NIS, Turnamic és Prolink kötésekkel kompatibilis.

  • A szén mandzsetták rendkívüli tartást, hosszanti stabilitást, kényelmet és érzékenységet biztosítanak a bokádhoz tökéletesen illeszkedő tépőzárral.
  • A sarokrész poliuretán műanyagokból (TPU) készült, így alkalmazkodik a különböző sarokformákhoz, megelőzi a sarok elmozdulását és stabilitást ad a lábfejednek.
  • Az anatómiai talpbetét jelentősen javítja a láb függőleges stabilitását, és kényelmet biztosít miközben a cipő szigetelését is javítja.
  • A Classic Active Edge & Soft Flex alváz egy egy darabból álló konstrukció, mely maximalizálja a hosszirányú merevséget és stabilitást, hogy kiváló erőátvitelt és reakcióképességet biztosítson.

Specifikációk

Extra Funkciók:
Carbon, TPU, Anatomic footbed, Classic Active Edge
Kompatibilis kötésrendszer:
NNN/NIS, Turnamic, Prolink
Típus:
Klasszikus
Nem:
Férfi

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

vélemény   (3)

God passform til min got.
Knut-harald Johansen (TOMASJORD)
2023.03.28
Értékelés: 5 az 5-ből!
Todella hyvät monot, hiilikuitu kantakuppi tukee mukavasti ja mono on todella virtaviivainen. Erittäin mukavan tuntuinen jalassa. Ainut miinus on, että lesti on hiukan kapeahko ainakin minun jalkaan. Toimitus tapahtui todella nopeasti, niinkuin skateprossa aina :)
Mikael Sikkilä (Iisalmi)
2020.03.20
Értékelés: 4 az 5-ből!
Produkt přišel v domluvený termín. Zboží bylo dobře zabalené a ve finále boty jsou skvělé, lehké, měkké a klasický styl dostává jiný rozměr :)
Petr Erben (Praha 6)
2019.01.02
Értékelés: 5 az 5-ből!
SkatePro